4 fouten te vermijden bij het al Eigenaar Betoelaagde Hypotheek Opmerking

Met de ineenstorting van de vastgoedmarkt en volledige pendulum swing in de eisen in aanmerking te komen voor een hypotheek, zijn tal van home-verkopers toevlucht te nemen tot de financiering van de eigenaar om hun pand te verplaatsen. Zodra de verkoop is voltooid, de verkoper heeft nu in hun bezit een waardevolle financieel actief. Maar het beheren van een eigenaar gefinancierd nota is nauwelijks een vaardigheid die de meeste huis bezitten of verkopers wordt onderwezen op school of ergens ander
1. Niet controleren of de kredietnemer actueel is op hun eigendom belastingen - In een worse case scenario, deze fout zou kunnen resulteren in een totaal verlies, indien de woning waren op mijn afgeschermd van de lokale gemeente en verkocht vóór de noot houder zelfs wist het.

2. Niet te verzekeren dat de koper actueel is op de verzekering van hun Vastgoedeigenaar alsmede tot het voldoende dekking - Indien de lener laten hun dekking komen te vervallen en had een vuur, houder van de notitie weer zou kunnen eindigen met een waardeloze notitie. Let op de houders moet niet alleen toezicht houden op de kredietnemers verzekering maar moet zorgen dat ze worden over het beleid als de hypotheekhouder.

3. Niet fysiek toezicht op het pand - Veel verkopers eigendom langer verblijf in de stad de goederen die zij verkocht en de eigenaar of gefinancierd door de stad waar ze wonen. Als gevolg is dat ze zelden of nooit rijden met het gezin, die het actief ondersteunen van de notitie die zij bezitten. Wat kan en heeft bij vele gelegenheden is gebeurd is dat de kredietnemer kan zijn verschoven en is de huur van het pand naar een vriend of familielid die heeft veel minder geneigd zijn om het pand te behouden. Dit zou ook kunnen problemen veroorzaken als een grote schadeclaim werden niet gemaakt omdat het pand niet meer koopwoningen, waarvoor een andere verzekering.

4. Het toestaan van de lener om hun hypotheek te betalen in cash per maand - Als de notitie houder nooit moet verkopen hun nota, mag dit niet een grote deal. Echter, als de nota houder ooit moet verkopen hun nota, zullen zij niet het bewijs van het onderhoud van de notitie. Dit maakt een notitie veel minder waard en het geven van de kredietnemer een ontvangstbewijs zal niet volstaan.

Daar heb je het, vier vergissingen te voorkomen met het oog op a) de bescherming van de waarde van een particuliere hypotheek nota en b) de aantekening te maken meer waard geld als je het ooit nodig om het te verkopen.

No comments:

Post a Comment