Bush stelt voor 2007 Gezondheid Verzekeringen Fiscaal Recht Veranderingen

Tijdens de januari 2007 Staat van de Unie adres president George W. Bush een voorstel voor een nieuwe verandering in het belastingrecht dat het effect van de verlaging van de kosten voor gezondheidszorg voor miljoenen Amerikanen zou kunnen hebben. Volgens de Wall Street Journal, heeft de regering niet wordt belast door de werkgever verstrekte uitkeringen ziektekostenverzekering, maar biedt kleinere belastingprikkels, of in het geheel niet, voor veel mensen die verzekeringen zelf te kopen buiten
Het ministerie van Financiƫn schat dat de verandering zou prompt met een netto-toename van vijf miljoen in het aantal Amerikanen met een ziektekostenverzekering. Ziektekostenverzekering tarieven zijn geduwd om concurrerende dieptepunten in de afgelopen jaren vanwege de toegenomen prijstransparantie dat het internet heeft geleid tot een ziektekostenverzekering winkelen. Wat vroeger een proces van dagen of zelfs weken om up-to-datum ziektekostenverzekering berekening van de premie te krijgen, is nu iets dat kan worden gedaan in minder dan een paar minuten online met een paar klikken van de muis.

President Bush heeft verklaard dat een gezin zonder verzekering verdiende 60.000 dollar kan een totale belasting besparing op van ongeveer 4.500 dollar krijgen onder het voorgestelde plan. Dat geldt ook voor 2.250 dollar van de inkomsten-fiscale besparingen en een gelijke hoeveelheid spaargeld van Payroll belastingen. Dit soort fiscale voordeel zal zeker helpen degenen die op het hek over het zoeken naar de gezondheid van verzekering tot de sprong te maken op het vinden van betaalbare individuele ziektekostenverzekering dekking. Ook wordt ervan uitgegaan dat de gezondheid van spaarrekeningen (HSA's) zal blijven groeien in populariteit die ze al belastingvoordelen die een aanvulling op de voorgestelde wijzigingen in het fiscaal recht aan te bieden. HSA fiscale voordelen, samen met de voorgestelde ziektekostenverzekering belastingrecht wijzigingen kunnen leiden in bijna alle Amerikanen de mogelijkheid om een volledige ziektekostenverzekering veroorloven.

No comments:

Post a Comment