Business Finance bij Equity Finance

Er is gezegd dat bijna +61% van de ondernemingen worden gestart met hetzij particulier kapitaal of kapitaal dat in hun zakelijke investeringen van vrienden en familie maar de investeringen niet alleen maar om te stoppen met alleen je vrienden en familie, dat is de reden waarom de financiering van het eigen vermogen bestaat .

Risicokapitaal is contant geld dat is geïnvesteerd in uw bedrijf in ruil voor een aandeel van uw bedrijf. Deze investeringen van contant geld nooit hoeven te worden terug
De manier waarop investeerders krijgen een winst uit hun investering is het feit dat zij een aandeel hebben in uw bedrijf. Dit aandeel betekent dat investeerders ofwel geld dat wordt gegenereerd door middel van een verkoop van de aandelen te krijgen zodra de onderneming is gegroeid of door middel van dividenden, een discretionaire uitkering aan de aandeelhouders als het bedrijf het goed doet.

Er zijn verschillende soorten van het eigen vermogen financieren, zoals business angels en venture capitalists. Elk type van het eigen vermogen te financieren varieert in de hoeveelheid geld die beschikbaar is voor investeringen en het proces van de voltooiing van de deal.

Als uw bedrijf kan ondersteunen een groei van ten minste 20% heb je meer kans om te kunnen equity financiering te krijgen. Als u een groei van ten minste 20% te genereren dan niet in uw bedrijf bent u waarschijnlijk niet in staat zijn om de financiering van het eigen vermogen te krijgen. Het is het idee van controle en het vooruitzicht van een hoger rendement als uw bedrijf is succesvol, dat trekt mensen aan om te investeren in uw bedrijf

Helaas maar heel veel mensen worden nog steeds zeer terughoudend om de hulp van de financiering van het eigen vermogen vragen zoals zij die zien het idee van het als 'afstoten van de zeggenschap' van hun bedrijf. Veel kleine bedrijven zijn in het bijzonder terughoudend als hun bedrijf groeit snel. Als ondernemer moet je Stel jezelf de volgende vragen hieronder u een beslissing neemt over de keuze van de financiering van het eigen vermogen te gebruiken:

o Weet u bereid op te geven een deel van uw bedrijf zo goed als sommige van zijn controle?

o Bent u en uw managementteam vertrouwen in het bedrijf en de producten en diensten die worden aangeboden?

o Heeft uw bedrijf een uniek selling point?

o Heeft u naar uw bedrijf te laten groeien?

o Wat de industrie ervaring en kennis heeft uw management team?

Je moet ook rekening met het volgende wanneer het aankomt op het verkrijgen van financiering van het eigen vermogen:

o Hoeveel middelen heb je nodig?

o Hoeveel controle zijn hoop je te behouden?

o Hoe lang hebt u de middelen voor?

Elk bedrijf dient te onderzoeken van de mogelijkheden die open staan voor hen als het gaat financieren. Equity financiering op middellange tot lange termijn te financieren en is de perfecte soort financiering dat toegankelijk is voor kleine bedrijven, vooral als u een ondernemend bedrijf. Ondernemende bedrijven zijn wat particuliere investeerders zijn vooral geïnteresseerd in Dit is omdat zij aspiraties en een hoog potentieel voor groei.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van het eigen vermogen te financieren is het belangrijk dat u zich richten tot een financieel team kunt u in contact brengt met mensen die in staat zal zijn om u in contact met de juiste investeerders.

No comments:

Post a Comment