De voordelen van bi-leningen Wekelijkse

Als u op zoek naar manieren om te betalen van je hypotheek sneller te vinden, dan een mogelijke oplossing is het gebruik van de bi-wekelijkse betalingsmethode. In plaats van aflossing van uw hypotheek lening betalen elke maand, betaalt u de helft van de maandelijks bedrag om de twee weken. Dit kan u helpen om drastisch de duur van uw lening te verminderen, en daardoor bespaart u een hoop geld. Als u nieuw bent bij tweewekelijkse leningen, dan volgen hier enkele tips om u begonnen te krijgen.


Veel mensen vergeten het feit dat er 4,3 week in een maand, en dus door de afbetaling van de helft van je maandelijks een bedrag om de twee weken krijgt u geld besparen. Het betekent dat meer dan de ruimte van een jaar heeft u de hele jaar doen van betalingen, een maand eerder. Dus elk jaar dat je betaalt off een hele maand de betaling van de hoofdsom van de lening bedrag. Hoewel dit misschien niet veel, zal zij in werkelijkheid aanzienlijk te verminderen uw lening termijn en bespaart u duizenden ponden.

Tweewekelijkse bedrijven

Sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in het aanbieden van tweewekelijkse leningen, op grond dat het bespaart je een hoop geld. In ruil daarvoor betaalt u hen een minimale service charge per maand voor het voorrecht. Hoewel deze kan nog steeds bespaart u geld, is er geen reden waarom je moet hebben om een van deze bedrijven te gebruiken. De meeste normale hypothecaire lening aanbieders inspelen op de tweewekelijkse betalingen, maar ze zullen je niet belast voor het voorrecht. Verder, als je betaalt een maandelijkse servicekosten gedurende een lange periode, kan je uiteindelijk de uitgaven zo veel over de kosten als je zou slaan.

Vooruitbetaling

Het eenvoudigste manier om voordeel te halen van de tweewekelijkse leningen is het opzetten van het systeem zelf. Most hypotheekverstrekkers zal u toelaten om een vooruitbetaling te maken op uw lening, zodat in plaats van te wachten tot de maandelijkse betaling, maar zorg ervoor dat je betaalt de helft van het bedrag om de twee weken. Als uw kredietgever niet zal accepteren vooruitbetaling, dan gewoon een beetje meer te betalen elke maand. Betaal 13/12 van uw maandelijkse betaling per maand, omdat dit hetzelfde effect hebben als betaalorgaan om de twee weken.

Kan je het je veroorloven?

Uiteraard is de reden waarom veel mensen helemaal geen rekening met deze methode is, omdat ze geloven dat ze niet kan veroorloven. Met hypotheken toegang tot een enorme hoeveelheid van je salaris al om meer te betalen lijkt onmogelijk. Echter, betaal je slechts een klein bedrag meer per maand, en in ruil daarvoor zelf kunt opslaan duizenden mensen in de lange termijn. Als je kunt veroorloven, dan is het zeker de moeite waard.

Andere manieren om te besparen

Hoewel het is een geweldige manier om geld te besparen, zijn er andere manieren om het geld te gebruiken. Als u een erg lage hypotheekrente, dan is het misschien verstandiger om blijven betalen, tegen het huidige tarief en het extra geld om te investeren in high yield fonds te gebruiken. Echter, als u een hogere kredietrente en willen uit de schulden te komen, kunt bi-wekelijkse betalingen werkelijk u helpen om dit te doen.

No comments:

Post a Comment