Het kopen van een certificaat van deposito Bank - de voordelen en nadelen certificaat van deposito's

In de Wereld van Financiën, werkt een CD niet dat een compact disc, het staat voor een bewijs van aanbetaling. Dus, als u erin slaagt een CD te kopen door middel van bezuinigingen en de leningen of via de banken die het waard is een bepaalde hoeveelheid geld, dan zal de bank betaalt u in ruil een specifieke rentevoet voor een bepaalde tijd. Dus als je een cd-en-dertig maanden, kan je een 3%, hetgeen neerkomt op $ 5000. Hoewel een bank zou kunnen geven geen cd's voor minder dan $ 1000, dit is nie
Het staat u vrij om te kiezen wanneer u uw rente te verkrijgen, of per jaar, per kwartaal of per maand, of zelfs met de looptijd van de CD. Gewoon zorgen dat alles wat uw interesse is, zal het nooit toegevoegd worden aan uw oorspronkelijke bedrag van de CD. Dit staat in open tegenstelling tot een normale spaarrekening. Toch kunt u kiezen voor worden betaald door te controleren of uw verdiende belang te hebben gestort in een nieuwe account.

Het verdient de voorkeur niet naar uw CD verzilveren vóór de vervaldatum overeengekomen. Als u contant geld eerder dan afgesproken, dat u misschien verliest 3 tot en met 6 maanden van rentebetalingen; een dergelijke sanctie is bekend als de "straf voor vervroegde uittreding."

Éen van de voordelen van cd's is hun wezen verzekerd door de overheid (meestal de FDIC-programma) en dit is omdat ze zijn certificaten uitgegeven door banken. Met andere woorden, cd's kopen is een risicoloze belegging.

Een ander voordeel is de vrijheid om je cd's kopen en verkopen, net als een obligatie of aandelen, bijvoorbeeld via een makelaar huis. Met de verkoop van uw CD op deze manier voorkomt u dat u de dwangsom.

Je moet ook in uw overweging dat cd's komen meestal met een minimum, meestal $ 5000 en zij moeten beschikken over afgeronde getallen (veelvouden van 1000).

No comments:

Post a Comment