Militair Pensioen

Pensioenuitkeringen zijn uiterst belangrijk. Het is uitsluitend de beste bevrediging kon men ooit hebben na zoveel jaren van hard werken.

In de militaire, mensen die werken voor de overheid en de gemeenschap voor hun respectieve dienen eveneens recht op de uitkeringen die verschuldigd zijn voor hen te ontvangen.

In principe, militaire rustpensioenen is beschikbaar in de drie plannen bezoldiging. Deze plannen werden goedgekeurd door het Congres, die gerechtigd zijn voor elke militair person
Militaire pensioenregelingen uniek haar basisconcept van de dienst inclusief data, waarbij het bedrag van de pensioenuitkeringen zal gebaseerd zijn uit.

Deze militaire pensioenuitkeringen betrekking hebben op de "primaire dienstverlening data" dat de dagvergoedingen, of de "datum van eerste binnenkomst in militaire dienst" en de dienst bepaalt de datum zoals bepaald in de titel 10, afdeling 1405 van de Verenigde Staten Code.

Voor een volledig begrip van de voordelen in militaire pensioen, is hier een lijst van de drie plannen bezoldiging.

1. Dagvergoedingen voor 1980-9-8

Voor militaire personeel waarvan de dagvergoedingen is vóór 8 september 1980, de militaire pensioenuitkering is gebaseerd op het product van het militair personeel van de maandelijkse inkomsten en de 2 ½% personeel van de betrokken jaren van service.

Dit plan staat bekend als de huidige militaire pensionering te plannen.

2. Dagvergoedingen tussen september 8, 1980 en 31 jul 1986

Iedere militair personeel van de dienst data valt tussen 08 september 1980 en 31 juli 1986, de verwachte pensioenleeftijd te betalen is het product van de 2 ½% het personeel van de jaren dienst en het gemiddelde van een personeelsbeleid is "hoogste 36 maanden" van de fundamentele nettoloon op basis van de dag in actieve dienst.

Deze militaire pensioenplan is bekend als de "High 36/50 Procent Plan."

3. Dagvergoedingen op of na 1.08.1986

Elke militair personeel waarvan de dagvergoedingen op of na 1.8.1986, wordt het bedrag van de verwachte pensioenuitkering is het product van 2 ½% van het personeel van de jaren dienst, maar minder dan 1% voor elk jaar van de dienst dat is dan 30 jaar en het gemiddelde van het personeel het maximum inkomen op een vergoeding van 36 maanden.

Dit plan heet "High 36/40 Procent Plan."

Inderdaad, een van deze drie plannen zal zeker geven de militaire mensen genoeg financiële steun door het moment dat ze buiten dienst.

No comments:

Post a Comment