Niet alle incassobureaus gelijk geschapen

Je bent een drukke zakelijke accounts debiteurenbeheerder, of iemand schuldig is u een legitieme bedrag van geld. Hoe ga je over het vinden van een advocaat of incassobureau is voor uw behoeften te dienen in de best mogelijke manier?

Kijk voor de kwaliteiten die in een verzameling bron.

1) Is het advocatenkantoor alleen brieven sturen en vervolgens in dienst verzamelaars telefoon aan uw debiteur bellen en een bericht achterlaten, of kennen ze de trucs en geheimen?

2) Hier zijn een paar
Uitvoeren van de schuldenaar door middel van een vereniging database. Dit zal de verzamelaar alumni info te geven., Huwelijk Info., Woonadres en de eigendom en nog veel meer.

Uitvoeren van de schuldenaar door middel van een database van soortgelijke bedrijven. Mensen hebben de neiging om hun concurrentie kennen.

Hoe effectief zou een oproep aan de schuldenaars concurrent indien de concurrent werd gevraagd om uw debiteur bellen en hem te bellen met de collector over zijn achterstallige rekening te worden?

Dit zijn slechts twee van een aantal trucs die de professionals gebruiken. Uiteraard zijn dit vrij agressief alleen maar om een extreem voorbeeld van geven slechts twee van de vele technieken die worden gebruikt door "De echte Pros!"

Een ander hulpmiddel om u te helpen verzamelen van schulden, debiteuren factoring. Een paar gespecialiseerde agentschappen laadt u een maandelijkse premie als een verzekeringspolis. Wanneer een account delinquent verder gaat, je geld op die rekening, is dit verzekeringscontract en de makelaar betaalt u 50% van het saldo, en naar zijn werk gaat verzamelen voor jou. Dit zijn vernieuwende benaderingen voor een oud spel, zodat-aan-spreken en deze agentschappen verdienen krediet voor effectiviteit en goed koopmanschap.

Er zijn maar weinig organisaties die echt weten hoe om te verzamelen. Kies verstandig en de beloningen zullen voor zich spreken.

Good luck en kunnen uw schuld geworden cash!

No comments:

Post a Comment