Offshore Banking in de Britse Maagdeneilanden

Vermijd overmatige belasting door Banking offshore in het Britse Maagdeneilanden.

De Britse Maagdeneilanden bestaan uit 50 eilandjes, waarvan slechts 16 bewoond zijn. Deze eilanden bestrijken 54 vierkante mijl van de gronden de Benedenwindse eilanden in het oosten van het Caribisch gebied, 62 mijlen ten oosten van Puerto Rico. Ze grenzen aan de Amerikaanse Maagdeneilanden. De eilanden hebben meer dan 24.000 inwoners met een BBP per hoofd van 38.500 dollar.

Omdat het zo dicht bij de Verenig
Een zeer aantrekkelijk reden om te beleggen hier zijn de minimale vertrouwen vergoedingen voor onderhoud en lage vennootschapsbelastingen. Deze en andere factoren te combineren in waardoor het een zeer aantrekkelijke plek voor beleggers die geïnteresseerd zijn bij het openen van een offshore bankrekening. Dat zou de reden offshore investing biedt meer dan de helft van de regeringen inkomsten en is een van de 'pijlers' van de economie van het land.

Een state-of-the-art telecommunicatie systeem van Britse Cable and Wireless is een van de kritische factor in het succes van de Virgin Islands '.

Een gemoderniseerde infrastructuur het mogelijk gemaakt voor de eilanden om elektriciteit te herstellen binnen 24 uur, na 3 orkanen over ze heen streek in 1996. Dat bleek aan potentiële investeerders, de eilanden in staat zijn om snel te herstellen van natuurrampen, met een minimale verstoring van bedrijfsactiviteiten.

Toerisme in combinatie met een zeer gunstige vestigingsklimaat voor offshore investeerders, ondersteunt de meeste van de economie van de natie. Als een Brits overzees gebied biedt een stabiel politieke en zakelijke omgeving gewoonlijk geassocieerd met de Britse vlag.

De Eilanden zijn zelfbestuur, en hebben een democratisch gekozen wetgevende en uitvoerende raad. Democratische verkiezingen zijn gehouden ten minste eenmaal per vier jaar.

De wet is gebaseerd op het Britse juridische systeem en in het Engels common law. De rechter-systeem is opgebouwd uit een Magistrates Court, een High Court en een Circuit Court of Appeal van de Oost-Caribische Supreme Court, terwijl een laatste beroep kan worden gedaan aan de Privy Council in Engeland.

Deze eilanden, met de Engels sprekende burgers en een pro-business overheid, hebben geïmplementeerd wetten die gebruiksvriendelijk zijn voor investeerders, en hebben een minimale regelgeving.

Ze hebben geen belastingen op onroerend goed, rijkdom of meerwaarden.

Hoewel er zeer veel opties, als het gaat om het verplaatsen van uw geld om een offshore bankrekening, de Britse Maagdeneilanden lijken te bieden alles wat een slimme belegger moet zoeken.

No comments:

Post a Comment