Out of Sight, out van Will?

Soms mensen verwarren het begin voor het eind. Naarmate de ontwikkeling vakmensen, kunnen wij werkelijk niet dat ons werk is voltooid zodra de donor draagt, hopelijk, het is gewoon het begin van een lange relatie.

Ik heb situaties gezien waarbij het rentmeesterschap voor nieuwe donoren komt niet dicht bij het teeltproces van de potentiƫle donoren. Dit kan de nieuwe donor gevoel verlaten verward en misschien zelfs een beetje misleid. Denk maar hoe zij zich moeten voelen na die zij ontvangen al
Jaren geleden, kort nadat ik begon te werken met een nieuwe klant, ik hoorde dat ze hun "levensduur leden" uit hun mailinglijst. De gedachte hierachter was: als je eenmaal werd een "lid voor het leven," uw geven dagen voorbij waren. Aangezien de jaarlijkse schenkers en de leden waren de enigen gemerkt te ontvangen van de organisatie goed driemaandelijks tijdschrift lezen, werden deze al lange tijd afgesneden aanhangers van een van hun erg genoten van de voordelen van het lidmaatschap. Bovendien, ze waren niet langer aangeboden kansen aan een goed doel steunen ze vonden het geweldig, dus dit was zonder winstbejag opzettelijk verliezen uit op meer bijdragen van deze mensen. Natuurlijk hadden ze geven een "lifetime member pin."

Gelukkig kon ik mijn nieuwe cliƫnt de fout van de manieren laten zien en brachten hun "levenslange leden" weer tot leven. Het is belangrijk te constateren dat veel van deze "levenslange leden" had ook dit goede doel in hun testament of trusts. Vandaar dat, wanneer zij niet langer konden worden "levenslange leden" (in de zuiverste zin), hun steun nog niet was afgerond.

Dus, hoe zit stewarding erfenis donoren? Vermoedelijk kan legaten en de begunstigde benamingen nog veranderd worden (totdat ze niet kan zijn), maar je kan niet weten totdat het te laat is. U mag niet horen klachten - je kan gewoon niets hoort, zelfs nadat de persoon overlijd. Daarom is het belangrijk om al je donoren in uw stewarding inspanningen.

No comments:

Post a Comment