Slimme technieken van financiering Off Balance Sheets

Off Balance Sheet Financing betreft het inzamelen van geld op een manier dat het niet verschijnen op het financieel memorandum als lening of cash flow. Enkele van de meest gebruikte manieren te bereiken dat is om te gaan door een joint venture, lease-en R & D partnerships. De minder gebruikte methoden zijn handelsvorderingen securitisatie en het passeren van fiscale voordelen voor investeerders.

Technieken voor Off Balance Sheet financiering;

Financiering Off Balance Sheet maakt gebrui
1) Het bedrijf vormt een joint venture met een partner bedrijf. Een partij biedt de technische knowhow, terwijl de andere de financiering voorziet. De slimme manier om de structuur Off Balance Sheet financiering is om royalty's uit de opbrengst van de onderneming.

2) De vennootschap kan verhuurformule of andere installaties voor haar werkzaamheden; eerder dan ze te kopen. De lease-apparatuur wordt niet beschouwd als onderneming actief, en het kan je bedrijf te redden van de verplichting om apparatuur te kopen.

3) U kunt verlopen deel van de fiscale voordelen voor een belegger met het oog op de financiering niet op uw balans.

4) De handel vorderingen securitisatie is nog een techniek van Off Balance Sheet Financiering. De special purpose entity gemaakt door het bedrijf aankopen vordering op Originator en bieden effecten aan beleggers.

5) Een derde geeft synthetische verhuurt aan de vennootschap. De derde partij koopt onroerend goed in haar naam en verhuurt deze aan de onderneming. Het bedrijf wordt beschouwd als een huurder of schuldenaar van de derden.

Nadelen van Off Balance Sheet financiering;

Off Balance Sheet Financing kent enkele nadelen die betrekking hebben op het vermogen van de onderneming om zelfstandig te functioneren.

1) Als uw onderneming vormt een samenwerkingsverband met een andere partij die kan gelden, betekent dit dat u een deel met technische know how.

2) U kan hebben door te geven fiscale voordelen voor investeerders. Dit kan eten in uw cash flow.

3) Handel securitisatie vorderingen is niet mogelijk, tenzij uw bedrijf een constante kasstroom.

4) De Off Balance Sheet financiering technieken hebben een potentieel voor misbruik, zoals de Enron-affaire bewezen. Volgens critici, Off Balance Sheet financiering is een methode van kunstmatige verhoging rendement op de activa en schuld aan de kapitaalratio's.

Voor al haar nadelen, soms Off Balance Sheet financiering is de enige hoop voor bedrijven die moeten om fondsen te werven en hebben niet veel opties. Als je meer weten over Off Balance Sheet financiering technieken, kunt u een financiƫle adviseur of consultant die kleine bedrijven zullen u begeleiden met de fijne kneepjes van deze waardevolle methode om fondsen te werven raadplegen.

No comments:

Post a Comment