Uw sterktes, Your Money

Noodzaak van een paar extra bucks te helpen aanbetaling schuld op te bouwen of uw nood account? Er zijn enkele eenvoudige manieren om dit te doen zonder te werken een andere baan of weg van de kinderen nog meer. Gebruik uw sterke punten * *, brainstorm manieren om te concentreren op nieuwe bronnen van inkomen.

Wat zijn uw sterke punten * *?

Wat zijn je echt goed in?

Wat vinden je vrienden / collega's compliment over je, over en voorbij?

Ben je een perfectionist in bepaalde dingen? <

Welke dingen doe je vrienden / familie je over pesten, of zoek irritant, want je hebt deze dingen zo goed?

Heeft u geniet van het werken met Numbers?

Als je goed in balans brengen van je chequeboek, kon je pick-up een paar extra dollars per maand afweging voor vrienden die een hekel aan te doen het zelf. Een meneer ik weet worden gebruikt om pizza bestellen voor de bank teller in ruil voor het bijhouden van zijn chequeboek evenwichtig voor hem. Hij haatte doen. De verteller vond het heel gemakkelijk. Perfecte pasvorm!

Ben je artistiek?

Misschien bent u een penny-spaarder. Je hebt een mooie decoratieve houder naar uw centen te houden. Zouden ze er leuke cadeaus voor anderen? Maak een aantal extra's en zie hoe ze te verkopen tegen Kerstmis bazaars. Geef weg als giften aan nichtjes, neefjes, kleinkinderen achter. Anderen kunnen ze zien en er een wilt. Sommige kunnen meenemen naar school en tonen ze rond.

Als u maken het voor kinderen leuk om ze te gebruiken, zullen de ouders zeer waarderen. In de tussentijd worden de kinderen leren een grote besparing gewoonte.

Bent u een perfectionist?

Kan niet tegen een vuile auto? Is uw auto altijd vlekkeloos, binnen en buiten? Volgende keer dat iemand je complimenten op (of hun auto wensen zag er prachtig uit als de jouwe), laat hen weten dat u hen houden tot snuif voor een paar dollar per week of twee. Hun vrienden en buren zal merken, en het duurde niet lang je hebt gemaakt van een gestage stroom van inkomsten. Hier in de buurt, het zout en chemicaliën moeten verwijderd worden op regelmatige basis tijdens het seizoen sneeuw.

Heeft u genieten van het buitenleven? Gebruik de seizoenen?

Val

Hoe zit het met bladeren harken? Bag van de bladeren en neem ze mee voor huiseigenaren die niet genieten van dit soort werk, of die zich niet kunnen doen het zelf. Fall is ook een goede tijd te geven een laatste gazons maaien. Maai de bladeren met de definitieve gras maaien voor het jaar. De bladeren zijn eigenlijk grote voeding.

Winter

Shovel trottoirs. Shovel paden, zodat anderen in hun auto's te krijgen (vooral ouderen). Of boodschappen te doen voor ze terwijl je al uit doet uw boodschappen doen. Was de bagger en chemicaliën off buren 'auto's na een zware sneeuwstorm.

Veer

Weed, totdat de bodem te verwijderen neergehaald takken na een storm.

Zomer

Uw buren hebben waarschijnlijk zwembaden. Ben je goed in het schoonmaken van hen? Wat dacht u Zorg ervoor dat de chemicaliën zijn precies goed?

Verwijder de losse bladeren die eindigen in de pool. (Om veiligheidsredenen alstublieft niet de kinderen mee te nemen naar deze zwembaden.

Water tuinen in het 's avonds of' s ochtends vroeg voor degenen die niet genieten of kan het niet. Weed hun bloem of veggie tuinen. Zie wat je kunt doen voor de buren in uw omgeving, terwijl ze genieten van hun vakantie.

Change Of Seasons

Verwijder de bladeren uit dakgoten, voor anderen. Nogmaals, er zullen waarschijnlijk veel neergehaalde takken te verzamelen en te verwijderen.

Nu, deze zijn uiteraard zeer elementaire ideeën. Er zijn veel meer ideeën die je kunt verzinnen. Gebruik je sterke punten als uitgangspunt en zie wat u maar kunt bedenken.

No comments:

Post a Comment