Wat is een onmiddellijk ingaande uitkering Calculator?

Met zo veel Amerikanen leven op de pensioenleeftijd, is het niet langer haalbaar te vertrouwen op de sociale zekerheid voor een inkomen als je eenmaal met pensioen te bieden. Bij de huidige, iedereen geboren in 1972 of later kunnen verwachten geen sociale zekerheid inkomsten wanneer zij met pensioen gaan ontvangen. Is dit een triest feit van het leven, maar het is zeer waar.

Om uw toekomst te verzekeren en uw pensioen is absoluut noodzakelijk dat u investeren in een lijfrente. Als je al in de< pensioengerechtigde leeftijd en het vinden van jezelf in een binden dan moet u gebruik maken van een onmiddellijk ingaande uitkering Calculator.

Een onmiddellijk ingaande uitkering Calculator wordt gebruikt om de rente te berekenen op een specifiek type van lijfrente genoemd een onmiddellijk ingaande uitkering. Deze vorm van lijfrente is meestal gekocht uit uw verzekeringsagent en is een investering die vereist dat u een groot deel van cash up front, maar levert u met het inkomen voor de rest van je leven een keer met pensioen jou. Met behulp van een onmiddellijk ingaande uitkering Rekenmachine kunnen u helpen beslissen hoeveel geld je zou up-front nodig hebt om comfortabel wonen voor de rest van je leven.

Een onmiddellijke lijfrente is niet echt beschouwd als een lange termijn investering. In wezen, een persoon die niet van tevoren gepland heeft voor hun pensioen of heeft gevonden dat hun initiƫle investering voor het pensioen zijn gedaald door, maakt gebruik van de onmiddellijke uitkering om hen te helpen bij het invullen van de financiƫle leegte die pensioen gaat verlaten. Door het gebruik van de Immediate Annuity Calculator, kunt u bepalen hoeveel het verschil is tussen wat je gaat worden daadwerkelijk krijgen uit een andere bron en hoeveel je zal moeten blijven comfortabel.

Een onmiddellijk ingaande uitkering Calculator kan gevonden worden on-line door het doen van een zoekopdracht voor onmiddellijke Lijfrente Calculator. De onmiddellijk ingaande uitkering rekenmachine heeft drie dozen voor informatie, de eerste is hoeveel je beschikbaar om te investeren hebben, het tweede vak is de rente die u verwacht te ontvangen, of wat reeds werd aangehaald is voor u, en ten derde, hoeveel jaar na het pensioen kunt u verwachten om te leven. Wees genereus bij het invullen van die cel, de gemiddelde levensverwachting van een man is 82 en een vrouw is 89, met die nummers wordt de mediaan, je kon heel goed overleven op 100!

Zodra u hebben deze nummers in de onmiddellijk ingaande uitkering Calculator, berekent u de sleutel en je kunt zien hoeveel uw investering gaat je eraan toegeeft wekelijks, maandelijks en jaarlijks. Dit geeft u een duidelijk idee als wat je hebt om te investeren is wel genoeg voor een veilige investering, zoals een lijfrente, of als u een groter risico te nemen en een meer volatiele te zoeken, maar toch een hogere opbrengst, de markt voor uw beleggingen .

No comments:

Post a Comment