4 Aanvullende Soorten eCheck Processing Services u moet weten

Als u een handelaar met een bestaande eCheck verwerking service, leer je dat het ontvangen van papieren cheque betalingen is een eitje. Net zetten de controles op elektronische formulier in en klik vervolgens op "Verzenden". In een kwestie van dagen, zult u spoedig de volledige controle gestorte bedrag in uw account. Onder ideale toestand, natuurlijk. Betekenis, in transactie de klant eerlijk zaken met u en heeft voldoende middelen in zijn bankrekening.

Maar wacht. Wat als de controle bevat g
Bescherm uzelf tegen dergelijke onwaarschijnlijke gebeurtenissen door het afsluiten van aanvullende eCheck-diensten. U kunt als volgt te werk gaan.

1 CHECK-KEURING

Een klant wandelingen in om je op te slaan, selecteert items en onderwerpen een cheque als betaling voor zijn aankopen te doen.

Onbekend is voor u, deze specifieke klant heeft een geschiedenis van de afgifte van valse cheques. Als u niet moet controleren of de controle dienst, zou u graag hebben ingestemd met de controle en lijden verliezen.

Check maar met controle dienst, u de cheque in uw POS-terminal lopen en in een kwestie van seconden, krijgt u een waarschuwing dat dit met name het controleren van rekening is gebracht op een rode status. U kunt vervolgens dienovereenkomstig te handelen op basis van dat waarschuwingsbericht.

Check controle dienst wordt voornamelijk een check tegen een landelijke database te controleren jaarrekening. Het scant lopende rekeningen en geeft waarschuwing tegen de klanten dat slechte controles hebben uitgegeven in het verleden.

2 CHECK GARANTIE

Voor een zeer minimale vergoeding, controleer garantie is een dienst waar de controles die u heeft ontvangen worden gecontroleerd tegen een negatieve bestand, en derhalve de bescherming van je, in real-time, tegen slechte en frauduleuze cheques.

Het biedt een extra laag van bescherming voor de handelaren.

– 3 CHECK COLLECTION

This is een ander type van nuttige eCheck verwerking service. Stel je hebt een klant die problemen een betaling per cheque voor jou. Op het moment van schrijven van deze controle, de klant heeft genoeg geld in zijn bankrekening. Maar als de bank probeert te debiteren van de hoeveelheid en zijn bankrekening niet langer toereikend is. Met andere woorden, de controle stuitert.

Als u moet controleren of ophaaldienst, de bank stuurt de geretourneerde controleren om uw processor. De processor op haar beurt zal sturen naar de collectie team zal persoonlijk in contact te komen met de uitgever via mails of telefoongesprekken met het nominale bedrag van de cheque voor u te verzamelen.

4. CHECK RE-Presentment

Als u alle slechte controles, zullen uw bank stuur ze naar je processor. Your eCheck verwerkende bedrijf zal de cheque voor nog eens twee keer, of opnieuw te presenteren aan het Automated Clearing House tot je de betaling. Het bedrag wordt bijgeschreven op uw bankrekening.

Merchants zal zeker veel winnen door u te abonneren op deze extra eCheck processing services.

No comments:

Post a Comment