Regering voor studenten

Met veel praten over herinvoering van studiefinanciering in het Verenigd Koninkrijk, is dit artikel bespreekt de voors en tegens van een dergelijk actie. Wat betekent het voor de belastingbetaler? Wat betekent het voor de student? Geef uw mening ...

Aangezien studiefinanciering werden afgeschaft, is er altijd sprake van hen worden heringevoerd. Er zijn mensen die het gevoel dat er een groeiende kloof tussen de middenklasse en de arbeidersklasse in betrekking tot het universitair onderwijs. He
Er is ook een argument dat deze beurzen zijn de beste manier om aan te pakken steeds groter wordende kloof tussen het aantal van de uitbreiding van plaatsen in de universiteiten en het aantal studenten aanvragers. Zelfs voor degenen die zich kan veroorloven de kosten, of op zijn minst aanvaard voor studieleningen, de toenemende schuldenlast aan het einde van hun opleidingen is een grote reden waarom velen kiezen ervoor om meteen aan het werk te gaan van school of universiteit. Voor degenen die zich inschrijven bij universiteiten, de start van hun beroepsleven bestaat meestal uit van een minimale schuld van 10.000 pond. Wat voor soort is dat een begin, wij vragen mag?

Dan zijn er degenen die niet willen opnieuw studiefinanciering te zien. Veel van deze zijn de belastingbetalers die het gevoel hebben hun zuurverdiende geld moet niet gaan om studenten 'bar-rekeningen te financieren. Sommigen zijn van mening dat het verstrekken van subsidies die anders niet hebben ingeschreven aanmoedigt, tot 4 jaar van feesten en zwaar drinken te genieten, met weinig aandacht voor de mate waarin aan het einde. Door het forceren van studenten te betalen uit hun eigen zak, zijn ze gebonden aan meer motivatie en inzet hebben.

Misschien ligt het antwoord in-tussen. De meest intrigerende oplossing die ik heb gehoord is een regeling waarbij de toekenning is gebaseerd op de mate wordt verkregen. Veel meer verfijning nodig is, maar we kunnen met zekerheid zeggen dat de huidige set-up gewoon niet werkt.

No comments:

Post a Comment