Ben je verslaafd aan gokken?

Voor sommige mensen, kon niets meer spannender dan winnende hand Texas Hold-em op de rivier. De adrenaline rush, de kick van de overwinning ... alle voegt tot een geweldige tijd. Dankzij de nationale televisie-uitzending van poker toernooien op bijna elk kanaal, gokken heeft zijn weg naar de mainstream. Is er een goede kans dat u hebt Texas Hold-em gespeeld op een bepaald punt. Je zou zelfs spelen een paar keer per week. Er is niets mis met gokken, maar hoe weet je of je verslaafd bent?

Gokve
Hoe serieus neem je gokken? Gokken is een spel en het moet altijd zo blijven. Als je merkt dat je erg boos na een hand, zou je verslaafd. Ben je weddenschappen your discretionaire inkomen of nog veel meer? Er is niets mis met het spelen van een paar handen van poker met de jongens zo lang als je niet spelen voor pink slips. Sommige mensen zetten hun spaargeld en hun kind college fondsen. Als dit u, kunt u stoppen! Alleen bet wat je kunt veroorloven. De adrenaline die je je na een te winnen is niets in vergelijking met hoe het voelt om al je geld te verliezen. Veel mensen hebben achtergelaten Las Vegas alleen met het shirt op hun rug. Doe dat niet laten gebeuren aan jou.

Als je denkt dat je misschien een gokverslaving hebben, is er hulp beschikbaar. Wees niet al te trots. Veel mensen Battle dit probleem elk jaar. U kunt verslaan met de hulp van een praatgroep of zelfs begeleiding. Het belangrijkste onderdeel is dat je toegeven dat je een probleem hebt. Houd gokken wat het is ... een spel.

No comments:

Post a Comment