Kinderen de bankrekeningen en Planning toekomst van uw gezin

Iedereen wil geven hun kinderen de best mogelijke start in het leven, en hun toekomst zo veilig mogelijk. Twee manieren om hen te helpen, geld-wise, worden door hen te stimuleren te slaan met hun eigen bankrekening, en door de investeringen voor hun rekening.

Children's Accounts

De meeste hoge straat banken bieden kinderen de rekeningen, meestal een eenvoudige bankrekening met een matige rente. Deze komen meestal met incentives zoals gratis spaarvarken die bedoeld zijn om kinderen te helpe
National Savings

The Children's Bonus Obligaties zijn een tax-free spaarboekje specifiek gericht op kinderen. U kunt beleggen tussen de 25 pond en £ 3000 per jaar gedurende vijf jaar en ontvang gewaarborgde rente, plus een bonus. Veel mensen kiezen voor Premium Bonds als cadeau voor verjaardagsfeestjes van kinderen te geven. Als ze winnen, kunnen zij wel het beste cadeau ooit!

Child Trust Obligaties

De regering hebben een speciale regeling om kinderen een spaarrekening vanaf het allereerste begin. Elk kind geboren na 1 september 2002 recht op een voucher ter waarde van 250 pond te worden geïnvesteerd op een spaarrekening. Bezoek http://www.childtrustfund.gov.uk voor meer informatie.

Het is een goed idee om te investeren voor uw kinderen het onderwijs zo vroeg mogelijk - of dat nu prive schoolgeld of die hen ondersteunen als ze gaan naar het hoger onderwijs betekent. Lange termijn investeringen, zoals obligaties met een tien jaar, een goede keuze voor dit doeleinde.

Kinderen worden belast op dezelfde manier als volwassenen, en hebben hun eigen persoonlijke belastingaftrek. Als je geld of goederen aan uw eigen kind en het produceert een inkomen van £ 100 of meer dan het inkomen wordt geteld als de jouwe en belast tegen uw hoogste tarief. U kunt voorkomen dat deze regel door te kiezen voor beleggingen met een tax free rendement of meerwaarden, niet het inkomen.

Als mensen andere dan de ouders geschenken te geven dan het inkomen telt als eigen kind, en in dit geval is het een goed idee om grootouders of familieleden vragen om een brief of een kaart met geld geschenken te sturen. Op die manier heb je bewijs van wie het geld kwam van bij de belastingdienst daarom vraagt. Voor een gedetailleerde uitleg van kinderen fiscale kwesties, kijk omhoog de Belastingdienst op de website van http://www.hmrc.gov.uk

No comments:

Post a Comment