Actieve Vs Passief Inkomen? Geen Actief en Passief Inkomen

Actieve Inkomen - Inkomsten voor welke diensten zijn verricht. Dit omvat lonen, tips, salarissen, provisies en inkomsten uit bedrijven waarin sprake is van materiële deelname. Actieve inkomsten inkomsten uit een van de volgende:

- Lonen, salarissen, provisies, bonussen of andere betalingen voor verleende diensten;

- Winst uit een handelsregister of bedrijf waar u een materiaal deelnemer;

- Winst op de verkoop of andere vervreemding van activa die worden gebruikt in een actieve handels<-of bedrijf;

- Inkomsten uit immateriële goederen, als uw persoonlijke inspanningen aanzienlijk bijgedragen tot de oprichting van het pand.

Passief inkomen is inkomen uit een van de volgende:

- Elke bedrijfsmatige activiteiten of inkomsten voortbrengen activiteit die je niet hoeft wezenlijk deel, of

- Behoudens bepaalde uitzonderingen, alle verhuur activiteiten, materieel of u deelnemen of niet.

In het algemeen, als u inkomen (of verliezen) van een bedrijf, maar zijn geen actieve deelnemer in het bedrijf, is passief inkomen. Dus waarom heb ik beide nodig? Nou, om een goede passieve inkomsten online te krijgen, gaat het om wat tijd en energie en wat geld te nemen. Houd de actieve inkomen stromen tijdens het werken aan de passieve inkomen. Jij vraagt, als ik actieve inkomsten, waarom moet ik passieve inkomsten?

"Ik zou 1% in plaats van te verdienen uit een 100 mensen dan 100% inspanningen van mijn eigen inspanningen." - Rockefeller, John D. (Amerika's eerste miljardair).

Als u een fysieke winkel, zijn er maar zo veel uur kunt u uw winkel te openen zonder het inhuren van iemand die 100% van uw eigen inspanningen. Echter, uw online winkel continu worden geopend; uw online winkel is je 1% van de inspanningen van 100 mensen. Je kunt niet overal zijn, telkens als iemand wat u nodig heeft marketing. Zelfs wanneer u bent op uw actieve werkgever of bij uw kinderen of de game kunnen spelen, is uw winkel voor u werkt.

Klaar voor het slechte nieuws over passieve inkomsten? Het "passief" deel is bedrieglijk. Als u een bedrijf dat zal blijven spin-off van geld voor je als je heel weinig doen in de "business" kost tijd en moeite om te creëren. Veel van gerichte werkzaamheden noodzakelijk zal zijn in het begin. Als je nieuw bent om uw gekozen niche of het internet zal er een hoop moeten leren. Maar net zoals een tuin het is zeker de moeite waard om te planten extra, want als je eenmaal hebt ingesteld voor passief inkomen planten, met slechts een weinig water nu en dan kan je echt steady stuurautomaat winst te maken.

----------------------- ------------------------- Row End -

Do You wilt uw financiële kennis te verbeteren?

Wilt u meer weten over de wereld van de financiën te leren? Als u wilt, dan kunnen we antwoord geven al uw financiële vragen. Heeft u behoefte aan een financiering van tutor vandaag? We hebben leraren, die beschikbaar zijn om je te leren alles wat je ooit wilde weten over het onderwerp.

Financiën is overal het nieuws op het moment en het is zeer belangrijk om te kunnen om het geld maak je behandelen en weten waar het is en waar het naartoe gaat. Financiën zijn niet te lichtvaardig worden genomen, en de meeste mensen de broodwinning van invloed alledag. Onze docenten zijn de beste in wat ze doen en willen dat je bereikt financieel succes.

De financiële wereld heeft verkruimelde voor onze ogen, en als het zich weer opbouwt, studenten willen op de voorhoede van wat er gaat gebeuren. Onze docenten geloven in wat zij doen en wat ze aan het verwezenlijken. Niet alleen onze docenten mensen helpen uit de financiële rommel, ze voeden hun studenten over hoe ze te voorkomen dat alles bij elkaar.

Onze docenten laten u de principes en concepten die je nodig hebt om te slagen, ze zullen beginnen door aan te tonen je de elementaire grondbeginselen en terminologie van de financiering. Als u een financiële puinhoop op je handen, ze zullen beginnen toont u de nodige stappen om u te helpen om eruit te komen van.

Mogelijk moet u een verandering van levensstijl te heroverwegen. Misschien bent u gewoon leven buiten je betekent. Geduld en discipline kan worden fundamentele factoren die u helpen bij het verbeteren van uw financiële positie.

Je moet proberen ervoor te zorgen niet meer uitgeven dan je maakt. Zoek uit wat is het ergste dat kan gebeuren financieel voor u en uw gezin? U en uw tutor zal niet alleen antwoord op die vraag, maar lossen om ervoor te zorgen dat uw huis nooit uit te sluiten en uw wagen zal nooit worden teruggenomen.

Heeft u behoefte aan een mentor te financieren? Een financiële tutor kan je helpen je financiële zekerheid bereiken door samen met u aan uw portefeuille. Ook kan een financiële voogd verklaren essentiële fundamenten en het verbeteren van uw kennis van het onderwerp. Dit kan drastisch verbeteren van uw vertrouwen en nemen u mee naar het beveiligen van je toekomst en de voortijdige beëindiging.

Onze begeleiding van uitzonderlijke service biedt docenten en gaan uit van hun manier om er zeker van te helpen studenten verwerven interesse en kennis te maken in de wereld van financieren. We hebben gerealiseerd dat het belangrijk is dat de financiële wereld is op onze economie, en niet wat we ook doen in het leven; de financiering is een onderwerp dat zal altijd een onderdeel van.

No comments:

Post a Comment