Impulse doorbrengen zal zinken je dieper in de schulden

Wees eerlijk tegenover jezelf, antwoord ja of nee op deze vragen: -

1 U besteedt te veel geld aan onnodige dingen en uw partner klaagt erover?

2 Heeft u meer kleding en schoenen in je kast dan je ooit zou kunnen nodig hebben?

– 3 Je bent geschokt elke maand wanneer uw creditcard factuur aankomt op hoeveel u uitgeeft dan je dacht dat je had?

4. Heeft u zelf elke nieuwe gadget voordat u heeft het de tijd om stof te verzamelen op het schap van een retailer?

5 Merkt u dingen die je ni
6. Worstelt u om uw credit card schuld te betalen en uw rekeningen te houden tanken?

Als je antwoord "ja" op een twee van de bovenstaande vragen, bent u een impuls Spender en verwen uzelf in eigen destructieve houding ten aanzien van financiële ramp.

Op de lange termijn zal deze gewoonte op hoge kosten jagen u en is slecht voor uw financiële gezondheid. Het zal ontkennen je van sparen voor de belangrijke benodigdheden als een huis, vakantie, een nieuwe auto en een besparing voor uw pensioen.

U moet een aantal financiële doelstellingen en discipline jezelf niet uitgeven van geld aan levensmiddelen echt je leven niet van invloed op de lange termijn.

Verleiding om veel dingen in het leven is menselijk instinct. De truc is om onderscheid te maken wat u echt nodig voordat je iets te kopen die u nog niet gepland. Impulse uitgaven zullen niet alleen een verhogend effect op uw financiën maar je relaties, als goed.

Stel jezelf een doel als "Ik zal nooit kopen, dingen die ik nooit van plan om te kopen". Stel uw budget elke maand te besteden en nooit daarbuiten.

Neem alleen genoeg contant geld bij je gaat winkelen om te betalen voor wat je hebt gepland om te kopen. Breng uw credit cards met je mee.

Door het volgen van dit eenvoudige oplossing, doe je jezelf een groot plezier bij de opbouw van betere relaties met uw partner / echtgenoot en een betere financiële draagkracht op de lange termijn.

No comments:

Post a Comment