Wall Street naar Main Street: nieuws, opinies en Commentaar: 2006-04-25

Het is dinsdag 25 apr 2006, en het Congres is terug in zitting, op tikt deze week voor het Congres omvat de Immigratie-bill en olie. Senaat Majority Leader Bill Frist en Huis van Afgevaardigden Denny Hastert, zowel Republikeinen, hebben opgeroepen tot een olie-industrie sonde.

De NAMC Newswire "Wall Street naar Main Street segment" in al haar onderdelen is alleen beschikbaar voor abonnees van maandag 4.17.2006. Mis het niet en houd in gedachten dat alle abonnementen gratis zijn en zal zo blij
We horen graag van onze lezers / luisteraars, dus laat vallen ons een lijn, misschien heb je een vraag over een bepaald bedrijf of misschien wilt u met ons kennismaken met een bedrijf dat we moeten weten over .. Alles dat u hoeft te doen is, hetzij stuur ons een e-mail via ons contact formulier op onze website [http://www.namcnewsiwre.com] of geef ons een oproep gratis op 888-463-9237 tussen de uren van 6 : 30pm and 12 uur EST weekdagen. Jouw vraag zou een deel van de Wall Street naar Main Street radioprogramma dat wordt dagelijks gesyndiceerde be.

Bedenk dat je altijd naar de NAMC Radio beluisteren op Streetiq.com, de leider in de financiële podcast. http://www.streetiq.com en is tevens beschikbaar op iTunes.

Politieke Front

In Nepal is de spanning opgelucht op zijn minst voor nu als koning Gyanendra aangekondigd op de televisie, dat hij zou de naties parlement te herstellen. Op dat nieuws een massale viering brak uit in Kathmandu.

Het aftellen gaat verder, zoals de VN-Veiligheidsraad kan slap sancties tegen Iran indien zij niet ophouden met hun wagen in kernenergie en verrijkt uranium. Beide India en China drang naar een diplomatieke benadering als enige kracht tegen Iran kan uitgroeien tot een groter probleem. Iran verklaard dat als de sancties worden opgelegd tegen het land dat zij niet langer samen te werken met de VN nucleaire waakhond. Dit kan leiden tot uitval van Iran het nucleaire non-proliferatieverdrag en kunnen van invloed zijn op de olie-energie afkomstig uit Iran zijn.

Movers en shakers

Sommige grote verhuizers in de handel maandag sessie omvat Carpenter Technology (NYSE: CRS), die worden verhandeld tot 12,53 dollar af te sluiten op 123,55 dollar, US Airways (NYSE: LCC) die worden verhandeld tot $ 4,17 dollar af te sluiten op 41,90 dollar, Industrial Services of America (NASDAQ: IDSA) Wat was er dicht bij een dubbele, het verhandelde tot 4,02 dollar, meer dan 80% af te sluiten op 8,99 dollar, National Coal (NASDAQ: NCOC) verhandeld tot 2,06 dollar af te sluiten op 10,13 dollar, Ballard Power (NASDAQ: BLDP) verhandeld tot 2,24 dollar af te sluiten op 12,50 dollar, Stichting voor Kolen Holdings (NYSE: FCL) verhandeld tot 4,10 dollar af te sluiten op 52,10 dollar, Empire Resources (AMEX: ERS) verhandeld up 4,21 dollar af te sluiten op 45,20 dollar and TravelZoo (NASDAQ: TZOO) had nog een brullende tot dag als het verhandelde tot 6,00 dollar aan het sluiten bij 50,35 dollar, nu TravelZoo op slechts 8 dagen geleden werd de handel in de 20 dollar bereik en de short squeeze houdt druk op de voorraad aan nieuwe highs ..

Tid Bits

Caterpillar (NYSE: CAT) rips via 1e kwartaal prognoses als de zware machines bedrijf aangekondigd dat hun winst 48% steeg tot $ 1,20 per aandeel, dit klopte de analist een goede schatting van 20 cent. Het bedrijf heeft nog steeds meer groei, zowel in de Verenigde Staten en overzee als China en India verder te groeien en de VS herbouwt New Orleans en andere delen van de natie.

TD Ameritrade (NASDAQ: AMTD) versloeg de analyticus schatting een cent als ze aangekondigd winst van 22 cent tot meer dan 29% uit dezelfde tijd een jaar geleden. Maar ze uitgevoerd voor een prijs herstructureringsplan dat hun flat fee verminderd met een bok tot $ 9,99. some analist van mening dat dit een aardige brok nemen van hun toekomstige inkomsten. Een ander bestand te sluiten in de gaten houden in de online brokerage Arena is E-Trade (NYSE: ET), omdat het bevoegdheden in 2006.

Rambus (NASDAQ: RMBS) zoomt zo krijgen ze een gunstige uitspraak in een patent geschil geval. De Californische rechtbank oordeelde dat de Koreaanse chipmaker Hynix heeft geschonden op meer dan 10 patenten van Rambus.

Sun Microsystems (NASDAQ SUNW) CEO Scott McNealy heeft aangekondigd dat hij ontslag uit het bedrijf na een 22-jarige stint. Dit kan de wind tot een ommekeer situatie dat de beleggers zijn op zoek naar en misschien zal het een hernieuwde energie op te wekken in het bedrijf dat hard het moet worden. Hij zal worden vervangen door de huidige president van Sun's Jonathan Schwartz, en McNealy zal blijven als voorzitter van de raad van bestuur. Sommige analisten zijn opgesprongen op de bandwagon en verbeterde de voorraad van een vasthouden aan een te kopen, die net kan worden op dit punt.

Furious Five

Dit is de tweede van onze "Furious Five" bedrijven die we zien excelleren in hun bedrijfstak in 2006. Onze tweede Naast deze week Furious Five is OmniVision Technologies (NASDAQ: OVTI) het op de Nasdaq verhandeld onder het symbool OVTI.

Om onze visie op de Furious Five andere vitale informatie over dit bedrijf en anderen, gewoon om te abonneren op Wall Street Main Street GRATIS aan bij http://www.namcnewswire.com

We kunnen niet genoeg benadrukken dat investeerders nodig hebben om hun due diligence doen, bellen met de bedrijven, krijgen de informatie, contact op met uw beleggingsadviseur en als je er geen hebt overweeg dan een krijgen. Zet op dezelfde tijd in het onderzoeken van deze bedrijven als jij wanneer je naar een nieuwe televisie kopen, is het alleen voor uw bescherming. Als het aankomt op dun verhandelde waardepapieren verspringend uw bestellingen of een limietorder te maken aan een run te voorkomen up.

NAMC Newswire Opmerking

Ga naar de NAMC Newswire er updates zijn om http://www.namcnewswire.com en je kan om de NAMC radio te luisteren voor de audio-versie van "Wall Street naar Main Street 'op http://www.namcnewswire.com/namcradio

Registreren om de Wall Street Hier ontvangt naar Main Street Vrije Dagelijkse Nieuwsbrief Klik naar onze site en klik op de Nieuwsbrief gedeelte. http://www.namcnewswire.com/newsletter

CEO's die willen contact met ons kunnen dat doen door naar http://www.namcnewswire.com of bel ons op 888-463-9237.

Louis Victor

NAMC Newswire

888-463-9237

Disclaimer:

Geen van de informatie op de NAMC Newswire is een aanbeveling van de NAMC Newswire de journalist, noch haar moederbedrijf, dat een bepaalde zekerheid, portefeuille effecten, transactie of beleggingsstrategie is geschikt voor elke specifieke investeerders of persoon. Elke individuele belegger moet maken hun eigen onafhankelijke beslissingen ten aanzien van enige zekerheid, portefeuille van effecten, transactie, of beleggingsstrategie featured op de NAMC Newswire of NAMC Radio Eventuele resultaten uit het verleden zijn niet noodzakelijkerwijs indicatief voor toekomstige prestaties. The NAMC Newswire, de journalist, noch haar moedermaatschappij garandeert geen specifieke resultaten of winst, en alle beleggers moeten zich bewust zijn van de werkelijke risico van verlies in het volgen van een strategie of investeringen vermeld op de NAMC Newswire of de NAMC Radio. De strategie besproken of investeringen kunnen fluctueren in prijs of waarde en investeerders kunnen minder terugkrijgen krijgen dan u geïnvesteerd. Voordat die op alle informatie vermeld op de NAMC Newswire website of de NAMC Radio-segment, moeten beleggers overwegen of deze geschikt is voor hun specifieke omstandigheden, en sterk overwegen op zoek naar advies van hun eigen financiële of beleggingsadviseur. Beleggers zijn ook aangespoord om hun eigen due diligence doen voordat investeren in enige beveiliging.

Alle adviezen vermeld op de NAMC Newswire of NAMC Radio zijn gebaseerd op informatie die wordt beschouwd als betrouwbaar te zijn, maar noch de NAMC Newswire de journaliste, haar moedermaatschappij, gelieerde ondernemingen, noch kent garandeert de volledigheid of nauwkeurigheid, en mag niet worden ingeroepen als dusdanig. De verklaringen en adviezen vermeld op de door haar NAMC Newswire journalist zijn gebaseerd op de vooruitzichten op het tijdstip van de verklaring of een advies, en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. NAMC kan soms bezit zijn van een positie in de bedrijven die er over beschikt, in deze gevallen adequate informatieverstrekking wordt gemaakt.

No comments:

Post a Comment