Realiteit op de markt van de elektronische overboeking

Larry's Dokes EasyPay betalingsmaatschappij pionier van de elektronische overdracht van fondsen (EFT) in de vroege jaren 1990. Larry was een vroege mentor van mij en heeft me geholpen om een geweldige deal. Gebaseerd in Belton, Texas, is gespecialiseerd in het EasyPay kleinere scholen in kleinere markten. EasyPay aangeboden een niet-contract-oplossing die automatisch studenten collegegeld terug uit hun bankrekeningen. Deze nam het grootste deel van de maandelijkse beslissing van die uit te betal
EasyPay maakte een goed argument dat scholen die hard collecties ongebruikte lessen te doen voor zijn grote problemen voor de hele sector, dat zelfs zou kunnen leiden tot de overheid regelgeving creëren. Ik accepteer Terwijl sommige zachte collectie is fijn voor overeenkomsten, verhuizen naar de plaats van hard collecties - met name wanneer de student krediet negatief wordt beïnvloed - is meestal niet een goed idee voor uw reputatie of die van onze industrie. Leeropdracht betere klassen wordt een meer productieve manier is om je tijd en energie te investeren dan het hameren studenten u niet in staat waren om te houden.

Het oorspronkelijke beroep van de EVA was dat, wanneer een student gingen drop-out en niet betalen toch, waarom hem op een contract in de eerste plaats? Gebruik een EV en ontvang automatisch betaald elke maand. Die strategie heeft gewerkt voor veel scholen en nog steeds doet, maar ik betwijfel of het werkt evenals een cash out of een overeenkomst.

Market realiteit van EFTs

1. Terwijl de meeste drop-outs niet blijven betalen, sommige doen als ze over een overeenkomst. Je zou weg te wandelen van het geld dat u kan verzamelen van studenten over de overeenkomsten door geen gebruik te overeenkomsten in de eerste plaats.

2. EFT is een geweldige manier is om fondsen te verzamelen, maar dat is niet altijd gemakkelijk om de student ermee instemmen. Een persoon die zal instemmen met EFT voor verzekerings-of auto-uitkeringen mag niet vechtsporten lessen te zien op hetzelfde niveau van de noodzaak of veiligheid. Dus, als met het ondertekenen van een contract, een percentage van de bevolking is huiverig voor iedereen "krijgen op hun rekening." Hoewel niemand echt op hun rekening, de perceptie Voor veel bedrijven is dat dit riskant is, net als een contract.

3. In de martial arts is het moeilijk om harde cijfers, maar mijn ervaring blijkt dat studenten vinden het makkelijker om te stoppen op een EFT dan op een overeenkomst. Het enige wat ze hoeven te doen is te vertellen hun bank om stoppen met het maken van de betalingen. In feite, met de vooruitgang van internetbankieren, zullen veel mensen niet ondertekenen van de EVA, maar in plaats daarvan zal aandringen op het instellen van de betalingen tot zichzelf, waardoor ze in totaal annulering controle.

4. Als beide EFTs en overeenkomsten huidige problemen, wat is de oplossing? Een gezonde cash out strategie is een oplossing. Voor lopende betalingen is de combinatie van een 12-maanden overeenkomst (voor nieuwe studenten) met een EV verzameling van de gegevens, met behulp van een derde partij facturering bedrijf, is de beste oplossing die ik heb gezien. Het runnen van een goede tweede is de automatische creditcard elke maand. Voor creditcard ontwerpen, proberen de studenten aan American Express, Diner's Card, of een andere kaart die niet is toegestaan de houder om een evenwicht te voeren te laten gebruiken.

Deze kaarten daling minder groot, aangezien zij moeten worden afbetaald per maand. AmEx mag een beetje meer handelarenvergoedingen maar voor een dienstverlenend beroep, dat is een kleine trade-off voor een efficiëntere collecties systeem.

Natuurlijk kunt u een back-up plannen zoals vier-of zes-maanden cash out programma's om mensen die dat niet willen EFTs of creditcards hulp te bieden.

Ondanks het internet en de vooruitgang van technologie, het verzamelen van uw eigen collegegeld is niet het beste gebruik van uw tijd en energie. Vandaag kan het lijken dat alles wat je moet doen is uw leerlingen op PayPal.com of een van de vele billing oplossingen voor minder dan drie procent. Maar moet je nog steeds weigert chase en stuiterde controles.

Bedrijven zoals PayPal kan automatiseren de facturering, maar ze maken niet de follow-up calls of werk om meerdere maanden van collegegeld terug te verzamelen. PayPal zal proberen om een kaart te verzamelen gedaald vijf dagen, en dan stopt hij proberen en wacht tot de volgende cyclus te verzamelen collegegeld. Het zal echter niet halen de gemiste lessen van vorige maand. Het zal verzamelen alleen de huidige maand. Studenten kunnen niet bellen PayPal tot facturering en met kwesties op te lossen, ze hebben te gaan via de school, zodat u deze tijdrovende zaken af te handelen.

Deze cyclus kan gaan voor maanden of voor altijd, tenzij u vangen. Toen iemand moet contact dat student. Ik denk niet dat iemand moet worden vanuit uw kantoor. Ik denk dat het werkt het beste als een derde partij betalingsmaatschappij deze soorten follow-up calls maakt. Dat is waarom ik stel voor dat je gebruik van een industrie-specifieke vechtsporten facturering bedrijf in plaats van het zelf te doen.

De meeste billing companies heffing minder dan acht procent voor elektronische overboekingen en creditcard automatische incasso's. Bij het overwegen van het gebruik van een bedrijf facturering, het is de vraag niet hoeveel het kost, maar hoeveel meer collegegeld kan ik voor die kosten?

No comments:

Post a Comment