Moving Average Mastering Crossover Secrets kan zeer Winstgevende

Als ondernemer moet je de twee technische indicatoren zijn zeer eenvoudig te gebruiken, maar meest effectieve meester. Dit zijn de trendlijnen en de voortschrijdende gemiddelden. Deze twee technische indicatoren kunnen worden gebruikt met een blote oog door gewoon het oog houdende de grafiek. Zij werken voor alle markten. Terwijl de berekening van de voortschrijdende gemiddelden, de periode gebruikt om het gemiddelde te berekenen is erg belangrijk. Hoe korter de periode, meer schommelingen en tr
Voortschrijdende gemiddelden kan worden eenvoudige, gewogen en exponentieel. In het geval van eenvoudige, zijn alle prijzen gelijk behandeld dat in de gewogen en de exponentiële gemiddelden, de recente prijzen krijgen meer gewicht, zodat deze gemiddelden zijn beter inspelen op de recente prijzen ten opzichte van de oude. Deze gemiddelden hebben de neiging om een goede prijs van de actie die is meer makkelijk te interpreteren en te begrijpen.

Aan de andere kant, langere termijn gemiddelden bewegen zich langzaam met een gladder curve die langzaam zijn in het geven van signalen voor de handel in het aangaan van een korte of lange positie. Nu veel handelaren gebruiken een combinatie van langzame en snelle voortschrijdende gemiddelden in het genereren van trading signalen.

De meeste handelaren gebruik maken van de combinatie van drie gemiddelden. Futures handelaren gebruik maken van de combinatie, zoals 4,9 en 18 periodegemiddelden. Voorraad handelaars gebruiken langere periodes, zoals de 40 dagen, 100 dag en 200 dagen tot de handel signalen te genereren. Als de korte periode van gemiddeld een op de middellange kruisen, dit geeft een signaal de handel, maar dit moet worden bevestigd. Bevestiging wordt verkregen wanneer de korte en de middellange object boven de langere termijn gemiddelde.

Bij het gebruik van bewegende gemiddelde crossovers als een technische indicator, moet je lange als de korte gemiddelde ligt boven de langere termijn gemiddelde. En als het dan is, moet u kort. De viaducten van deze korte en langere gemiddelde als de handel op te treden als signaal geven ze aan dat het momentum verschuift van de ene naar de andere richting. Voortschrijdend gemiddelde crossovers zijn een belangrijk hulpmiddel in het arsenaal van iedere ondernemer. Moving Average Convergence Divergence (MACD) een van de meest populaire indicator van hen afhangt.

Echter, toen de handel met deze viaducten, moet u weten dat dit gemiddelden zijn dat deze achterblijvende indicatoren. Wat dit betekent is dat ze een signaal over het verleden prijs optreden iets dat al heeft plaatsgevonden geven. Deze gemiddelden werken heel goed in een trending markt, maar niet goed werken in niet trending of schokkerig markten.

No comments:

Post a Comment