Onbevestigde Geld In Texas - Lost Cash en het pand voor het grijpen voor 200.000 Texanen

Ze zeggen dat alles groot komt in de Lone Star State-de Longhorned runderen, cowboylaarzen, prairies, steaks, auto's en palen van geld. Texas niet opgevraagde geld dat is. Texas Comptroller Carole Keeton Strayhorn heeft bijna $ 2 miljard dollar aan niet opgevraagde geld aan give-away voor de bewoners haar staat. Nou, het is niet zozeer toedieningssysteem weg als iets teruggeven, omdat het verloren geld werd hen al om te beginnen. Grappig is het merendeel van de 200.000 mensen verschuldigd Texas
Mensen zijn geneigd om te vergeten salaris of controles van de verzekering te verzamelen wanneer zij een nieuwe baan of verhuizen naar een nieuw huis te krijgen. Ze vergeten ook achter te laten forwarding adressen wanneer ze bewegen en dit is een van de belangrijkste oorzaken voor het verlies van controle. Toen de industrie en financiële instellingen kan niet de eigenaren van deze verloor financiële activa te vinden voor 5 jaar (in Texas) zijn ze overgedragen aan de staat, zoals gedicteerd door Texas Onbevestigde eigendomsrecht waarin het land verkommeren wetten volgt. De niet opgevraagde tegoeden blijven met het kantoor van Texas State Comptroller liggen totdat hun eigenaars komen om hen op te eisen.

Onbevestigde pand in Texas heeft betrekking op iets van vergeten bankrekeningen, spaarrekeningen, aandelen en dividend in contanten, niet-geïnde verzekeringsuitkeringen en geld orders aan cadeaubonnen, VN-controles en de inhoud van kluisjes die worden geacht de steek gelaten door hun eigenaars geïnd. Dit laatste is het enige voorbeeld van de materiële activa in de Texas Onbevestigde Eigendomsrecht en deze worden geveild-off in dBay na 2 jaar worden gedraaid overdracht aan de Staat Comptroller kantoor. Dus als u op zoek bent naar familiestukken of antiquiteiten die je Texaanse familieleden verloren kan hebben door de jaren heen, is het best om check-out eBay gaan.

Tamayo George, de beheerder van de niet-opgeëiste tegoeden divisie in Texas zegt: "Vanuit onze ervaring, hebben we vastgesteld waren we het meest bang voor onze buck op eBay krijgen." die voegt hij eraan toe "Het is meer kosteneffectief, omdat we in staat zijn om de veilingen zelf doen." Zijn toestand was een van de eersten die het gebruik van de internet veiling site te maken in het begin van 2002, het omschakelen van de traditionele methode van verwijdering van het pand verlaten via live veilingen. Volgens Jackie Schroeter, kluisje manager voor Texas, het posten op haar kantoor eBay bespaart tijd en moeite. Met de live veilingen, zou het niet afgehaalde Property Office moeten worden stilgelegd om te coördineren als gevolg van gebrek aan mankracht. Het duurt slechts een paar klikken met een computermuis nu.

De opbrengsten van deze veilingen gaan terug naar de Texas opgeëiste vastgoedfonds, waar nog steeds kunnen ze door hun rechtmatige eigenaren worden geclaimd op elk gewenst moment. "De opgeëiste Property List bevat de namen van de Texanen met een geschatte waarde van $ 100 of meer dat was aan de staat gerapporteerd in het afgelopen jaar.", Zegt Texas Comptroller Carole Keeton Strayhorn, die ook aangekondigd in een recent rapport, "Sinds ik aantrad, Ik heb weer meer dan $ 532 miljoen in opgevraagde voorwerpen aan de oorspronkelijke eigenaars, "

Dit is goed nieuws inderdaad voor de bewoners van de Lone Star State, maar geloof niet dat de Comptroller gaat om te komen tot uw voordeur en uw verloren gegane aan u afleveren. Tenzij je geen onmiddellijke behoefte aan extra geld in uw zak, moet u nu zoeken naar niet-opgeëiste geld in Texas of andere landen!

No comments:

Post a Comment