Bank of America Credit Cards

De invoering van creditcards heeft een revolutie in het betalingsverkeer. De conventionele manier voor aankopen van zaken met contant geld afgeschaft wordt en wat kan het handiger zijn dan het kopen van producten op krediet en de terugbetaling van de hoeveelheid na een maand te rekenen vanaf de dag dat u heeft gekocht object?

Creditcards hebben gemaakt winkelen eenvoudig en handig. En met het aantal Internet-gebruikers geleidelijk toeneemt, de toekomst van online winkelen is helder. Het is ni
Een van de marktleiders op het gebied van credit card is emittenten Bank of America. In feite, Bank of America is de grootste uitgever van creditcards in de VS. Het heeft overtroffen haar naaste concurrent JP Morgan Chase als de grootste creditcardmaatschappij Na de fusie met een van de toonaangevende creditcarduitgevers - MBNA.

Met deze fusie, Bank of America Card Services-organisatie heeft meer dan 40 miljoen actieve accounts VS. Het is de moeite waard om kennis te nemen dat de Bank of America is ook de grootste uitgever van betaalkaarten.

Bank of America creditcards zijn een van de meest flexibele credit kaarten in de markt. De credits kaarten zijn ontworpen om uitgebreide krediet situaties en speciale behoeften van studenten en zakenlieden grote pak.

Éen van de meest interessante features van Bank of America creditcards is de lage jaarlijkse percentage (APR). Hoewel een aantal van de Bank of America credit cards inleidende JKP, ze zijn vrij laag, die meestal 1,9% voor een periode van meestal 6 maanden. Het is een vrij goede deal als uw gewone april is vastgesteld op 6,99%, ook al is er een inleidende JKP van 1,00% voor een periode van zes maanden. De meeste andere creditcards uitgegeven door Visa en MasterCard hebben hogere vaste APRS.

Bijvoorbeeld, Mexicana Airlines ® Platinum Visa ® is regelmatig april dat is 6,99% en een inleidende april dat wordt vastgesteld op 1,9%. Hoewel draagt het een jaarlijkse vergoeding van $ 45, de voordelen ervan zijn immens. Na uw eerste aankoop, ontvangt u 1 gratis reisgenoot ticket coupon. Daarna ontvangt u een 99 dollar biljet metgezel coupon van elk jaar. U kunt ook een Frecuenta Mile verdienen voor elke dollar uitgegeven en 2 Frecuenta Miles voor elke dollar uitgegeven met Mexicana Airlines. Elk jaar krijgt u 2.000 en 4.000 mijl verjaardag Welkom Miles nadat u lid geworden van de Frecuenta Program. Deze mijl betaling van een boete Mexicana of op een van de 15 partnerlanden luchtvaartmaatschappijen.

Aan de andere kant, het merendeel van de Bank of America creditcards dragen een jaarlijkse vergoeding. Net als elke andere creditcards, Bank of America credit cards te belonen, credit cards voor studenten, bedrijven, enz. De kaarten zijn ook ontworpen om de verschillende behoeften van haar diverse klanten te bedienen. Het heeft beloningsprogramma's zijn ontworpen voor frequente luchtreizigers en shoppers. In aanvullingen sommige van haar creditcards heeft bijkomende voordelen en extra's.

Hoewel de Bank of America is de grootste emittent van creditcards en betaalkaarten, is het niet over een eigen elektronische verwerking van betalingen netwerk. Het loont de moeite vergoedingen aan de uitgevers van kaarten van Visa en MasterCard voor het verwerken van kosten gemaakt met kaarten die uitgegeven zijn door Bank of America. Na MBNA samengevoegd met Bank of America overweegt zij het verwerven van zijn eigen elektronische verwerking van betalingen netwerk. Als het hierin slaagt, zal het ongetwijfeld naar voren als een serieuze concurrent op de markt leiders van Visa en MasterCard.

Met de fusie van MBNA, Bank of America creditcards verworven hebben ook een nieuwe dimensie. MBNA was een pionier bij het verstrekken van speciale kredietkaarten aan universiteiten, hogescholen en bedrijfsleven. Het is zeker de pauze marktmonopolie van Visa en MasterCard.

No comments:

Post a Comment