Sparen voor pensioen

Reizen, pensionering huisvesting, verzekering voor geneeskundige verzorging, en het beheer van uw budget al in uw pensioengerechtigde leeftijd zijn slechts enkele van de bezorgdheid dat moet worden besteed genoeg aandacht en focus.

In 2000 alleen al het nummer van particuliere bedrijven en werkgevers, die de gezondheidszorg biedt voordelen aan hun werknemers, sterk is gedaald. Dit is een trieste waarheid en iets dat je moet terughoudend worden.

Deze feiten vormen een krachtige stimulans te< geven naar het afstemmen van uw huidige acties voor een succesvolle strategie voor pensionering. De aanbevelingen hieronder zal u helpen beslissen en plan op deze nogal, kritieke fase van je leven en sloeg alle verwachtingen in kampen to gepensioneerden.

Plan Vroege

Niets slaat het idee van planning vroeg. Het maakt niet uit hoe jong je bent, het recht op de vroege fase van je leven van plan is een perfecte oplossing voor alle problemen kampen om u in de toekomst.

De huidige statistieken laten zien dat meer en meer jonge mensen zijn zich bewust van de gevolgen van ongerichte levensstijl en loopbaan. Een recent onderzoek bij 1000 respondenten, meer dan 73% jonge professionals die het beste te krijgen in de "pensioen spel" vroeg op voordat het te laat, terwijl de rest denken over het krijgen in de game veel later in het leven en geniet van de huidige levensstijl.

Ondanks dit cijfer, dossiers tonen aan dat minder dan 10% van de Amerikaanse gepensioneerden ouder dan 64 niet genoeg geld hebt opgeslagen om uitgaven te dekken tijdens het daaropvolgende jaar.

Zorgpremies

Tijdens je loopbaan werkgelegenheid, uw 401 (k) besparingen, afboekingsrekening kostenbesparingen gerealiseerd wanneer de werknemer en een werkgever bijdraagt, is een ander ding dat veel aandacht en de moeite waard te maken met de behoeften tijdens uw cursus van uw huidige regel.

Er zijn gevallen gemeld van fraude van de kant van de werkgevers dus zorg ervoor dat uw maandelijkse bijdragen perfect worden toegeschreven aan uw account zodat een gladde zeilcarrière en verzekerd pensioen te garanderen.

Lifestyle

Uw manier van leven heeft veel te zeggen over de aard van de pensioenuitkering en diensten die u in de toekomst nodig. Mensen die kiezen voor een verblijf op een sedentaire levensstijl moet in principe in mindere hoeveelheid geld om aan te trekken tijdens de cursus door middel van pensionering.

Mensen die displays actieve levensstijl denkt te kunnen schillen meer geld later. Pensioen advies adviseurs meestal gepensioneerden om geld te beleggen op de voorraden en een aantal op obligaties, afhankelijk van hoeveel u bereid bent om risico's. Op deze manier zal uw investering belangen in staat zijn om financieel te helpen als je eenmaal vergrendeld zijn op vaste financiële tegemoetkoming tijdens het pensioen.

No comments:

Post a Comment