Vrouwen Subsidies

Vrouwen subsidies zijn een vorm van federale subsidies alleen voor vrouwen. Een federale subsidie is een financiële steun toegekend aan een ontvanger door een federale instantie om te helpen het Amerikaanse publiek. Het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (DHHS) heeft gedetailleerde informatie verstrekt over de federale financiering mogelijkheden online. Online applicaties worden aangemoedigd en de ondertekende subsidieaanvraag, samen met eventuele aanvullende informatie te vorderen<, zal uw subsidie verzoek zijn verwerkt in geen tijd op alle.

Via het Bureau voor Kleine en Kansarmen Business gebruik, het Department of Health and Human Services is een antecedentenonderzoek van de vrouwen-ondernemers die eigenaar is van kleine bedrijven. Het geeft vervolgens de verzamelde gegevens om haar agenten die op hun beurt kwestie aandringen en voorstellen van vrouwelijke handen kleine ondernemingen die pass behalen. Om te kwalificeren als een vrouwelijke kleine onderneming, moet het bedrijf volledig in handen zijn of te handhaven ten minste 51% eigendom van rechten door een vrouw of een groep van vrouwen.

Vrouwelijke ondernemers die een bedrijf willen beginnen of hun bestaande onderneming uit te schrijven kan bijstand aan te vragen via het bureau van kleine en Kansarmen Business Gebruik (OSDBU), als hun subsidie begroting beloopt momenteel overvloedig en klaar om vrouwen te helpen in het bedrijfsleven. De Small Business Act machtigt de Small Business Administration (SBA) tot het aangaan van contracten met bepaalde agentschappen en het werk uitbesteden. SBA, samen met de belangrijkste federale instanties en andere hulpbronnen partners, is de ontwikkeling van een systematische aanpak om het aantal vrouwelijke handen van bedrijven waarin de federale opdrachten te vergroten.

De Vrouwen-Owned Small Business Initiative Committee (WOSBIC) is gericht op vrouwen link eigendom kleine bedrijven met een netwerk van kopers en federale contractanten, fungeert als een portal naar de bedrijven up-to-date met het laatste nieuws en informatie, het ontwikkelen van initiatieven en strategieën, als host forums voor vrouwen die eigendom kleine bedrijven te stimuleren. Zij ook voor zorgen dat business analist diensten beschikbaar zijn voor de kleine bedrijven, hen te helpen met hun business strategieën langs de weg. En als dat nog niet genoeg, ze voeren outreach-activiteiten en opleidingsprogramma's ook.

Vrouwelijke ondernemers worden steeds meer en vaker, ondanks de duidelijke economische worstelingen in de huidige economie, en als gevolg dus is de financiële hulp die ze nodig hebben om te slagen. Vrouwen subsidies zijn beschikbaar op elk gewenst moment. Solliciteer voor jou vandaag.

No comments:

Post a Comment