Financiële definities; F door K

Het steeds toenemende aantal beleggingsproducten en financiële diensten in de markt van vandaag kan verwarrend zijn. We hebben samen dit glossarium van de financiële definities ontworpen om u te helpen begrijpen dat sommige van de meest courante investeringen en financiële voorwaarden die u kunt tegenkomen. Je financieel adviseur kan verklaren met deze voorwaarden meer compleet en met u bespreken die relevant zijn voor uw situatie.

Face Value - De waarde van een obligatie die wordt weergegeve
Financial Futures - futures contracten op basis van financiële instrumenten, zoals US Treasury obligaties, cd's en andere gevoelige kwesties rente-, valuta's en aandelenmarkt indicatoren.

Boekjaar - Een Corporation boekjaar. Vanwege de aard van hun specifieke bedrijf, hebben sommige bedrijven geen gebruik van het kalenderjaar voor hun boekhouding. Een typisch voorbeeld is het warenhuis die constateert 12.31 te vroeg een datum om de boeken dicht na de kerstdrukte. Om die reden veel winkels wind hun boekjaar 31 januari. Hun fiscale jaar, dus loopt vanaf 1 februari van een jaar door 31.1 van de volgende. Het fiscale jaar van andere bedrijven kunnen vanaf 07.01 via de volgende 30/06. De meeste bedrijven, echter werken op basis van een kalenderjaar.

Vaste Kosten - Een onderneming van vaste lasten, zoals de obligatie rente, waarop zij is overeengekomen om te betalen of niet verdiend, en die worden afgetrokken van de inkomstenbelasting voor de winst van het eigen vermogen worden berekend.

Flat Income Obligatie - Deze term betekent dat de prijs waartegen een obligatie wordt verhandeld als tegenprestatie voor alle onbetaalde overlopende posten van belang omvat. Obligaties die bij gebreke van rente of hoofdsom worden verhandeld plat. Inkomsten-obligaties die rente betaalt alleen voor zover verdiend worden meestal verhandeld plat. Alle andere obligaties meestal verhandeld "en rente", wat betekent dat de koper aan de verkoper betaalt de marktprijs plus opgelopen rente sinds de laatste datum van betaling.

Verdieping - De enorme handels-gebied - ongeveer de afmetingen van een voetbalveld - waar aandelen, obligaties en opties worden gekocht en verkocht op de beurs van New York.

Floor Broker - Een lid van de Stock Exchange, die orders uitvoert op de vloer van de Exchange te kopen of te verkopen beursgenoteerde effecten.

Formule Beleggen - Een investering techniek. Een formule dringt aan op de verschuiving van middelen van gewone aandelen naar preferente aandelen of obligaties als een geselecteerde Marktindicatorprijs uitstijgt boven een bepaalde van tevoren bepaald punt - en de terugkeer van de middelen om gemeenschappelijke beleggingen in aandelen als het gemiddelde van de markt afneemt.

Vrije en open markt - een markt waar vraag en aanbod vrij worden uitgedrukt in termen van prijs. Contrasten met een gecontroleerde markt waarin vraag, aanbod en prijs alles kan worden geregeld.

Fundamenteel Onderzoek - Analyse van industrieën en bedrijven op basis van factoren zoals omzet, activa, winst, producten of diensten, markten en het management. Zoals toegepast op de economie, fundamenteel onderzoek omvat de behandeling van het bruto nationaal product, rente, werkloosheid, inventarissen, sparen, enz.

Gefinancierd schuld - Meestal rentedragende obligaties of obligaties van een bedrijf. Kan ook op lange termijn bankleningen. Omvat niet de leningen op korte termijn, bij voorkeur of gewone aandelen.

Futures - ter beurze verhandelde contracten met vermelding van een toekomstige datum van levering of ontvangst van een bepaalde hoeveelheid van een bepaalde materiële of immateriële product. De goederen worden verhandeld in futures markten zijn onder andere aandelen index futures voor landbouwproducten zoals tarwe, sojabonen en varkensvlees buik, metalen en financiële instrumenten. Futures worden gebruikt door het bedrijfsleven als een hedge tegen een ongunstige wijzigingen van de prijs, en door speculanten die hopen om te profiteren van dergelijke veranderingen.

Algemene Hypotheek Bond - Een obligatie die is beveiligd met een deken hypotheek op een terrein van de onderneming, maar een hogere positie kan worden door een of meer andere hypotheken.

Goudgerande - High-grade obligaties uitgegeven door een bedrijf dat zich heeft blijk gegeven van haar vermogen om een comfortabele winst te verdienen over een periode van jaren en betaalt zijn obligatiehouders hun belangstelling, zonder onderbreking.

Geef-Up - Een term met vele verschillende betekenissen. Voor een, kan een lid van de Exchange handelen op de vloer voor een tweede lid door een order voor hem of haar met een derde lid. Het eerste lid geeft het derde lid dat hij of zij optreedt namens de andere leden en "geeft het op" het tweede lid in plaats van de naam van zijn of haar eigen.

Gold Fix - De instelling van de prijs van goud door dealers (vooral in een bijeenkomst in Londen tweemaal daags bij de centrale bank), de correctie is de fundamentele wereldwijde prijs voor de vaststelling van de prijzen van goud en goud-gerelateerde contracten en producten.

Good Delivery - Bepaalde basiskwalificaties moet worden voldaan voordat een beveiliging op de Exchange verkocht kunnen worden geleverd. De zekerheid moet worden in de juiste vorm om te voldoen aan de overeenkomst van koop en te eigendomsoverdracht aan de koper.

Goede 'Til geannuleerd (GTC) of openen van een order - Een order om te kopen of te verkopen dat blijft van kracht totdat zij is hetzij executed of geannuleerd.

Staatsleningen - Verplichtingen regering van de VS, beschouwd als de hoogste rang-uitgiften van effecten.

Groei Voorraad - Stock van een bedrijf met een record van groei van de winst op een relatief snel tempo.

Hedging - De koop of verkoop van een derivaat (zoals opties of futures) teneinde te verminderen of geheel of gedeeltelijk deel van het risico van het bedrijf op een andere beveiligingstechniek te neutraliseren.

Holding Company - een bedrijf dat de effecten van een andere eigenaar is, in meeste gevallen met stemrecht controle.

Dwingend - De verpanding van effecten als onderpand - bijvoorbeeld om het debetsaldo in een marge account te beveiligen.

Inkomen Bond - Over het algemeen inkomsten-obligaties belofte aan hoofdsom rente te betalen, maar alleen wanneer verdiend. In sommige gevallen niet-betaalde rente op een obligatie-inkomen kunnen zich ophopen als een vordering tegen de vennootschap, wanneer de obligatie wordt betaald. Een obligatie-opbrengsten kunnen ook worden afgegeven in plaats van preferred shares ".

Indenture - een schriftelijke overeenkomst op grond waarvan obligaties en obligaties worden uitgegeven, waarin weer vervaldag, rente, en andere voorwaarden.

Index - Een statistische maatstaf uitgedrukt in percentages van een base jaar of jaar. Bijvoorbeeld, is de NYSE Composite Index van alle gemeenschappelijke NYSE aandelen op basis van 1.965 tot 50. Een index is geen gemiddelde.

Institutional Investor - Een organisatie die als belangrijkste doel is om haar eigen activa te beleggen of degenen die in vertrouwen door het voor anderen. Inclusief pensioenfondsen, beleggingsmaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, universiteiten en banken.

Interesse - Betalingen leners betalen kredietverstrekkers voor het gebruik van hun geld. A Corporation betaalt rente over de obligaties aan haar obligatiehouders.

Ondervraging Device - een computer terminal die markt informatie geeft - laatste verkoop prijs, citaten, volume, etc. - op een scherm of papier tape.

Intrinsieke waarde - De dollar bedrag van het verschil tussen de uitoefenprijs van een optie en de huidige contante waarde van de onderliggende waarde. Intrinsieke waarde en de tijdswaarde zijn de twee componenten van een optiepremie, of prijs.

Investeringen - Het gebruik van geld voor het maken van meer geld, op de inkomsten of vermogen te verhogen, of beide te winnen.

Investment Banker - Ook bekend als underwriter. De tussenpersoon "tussen de corporatie de uitgifte van nieuwe effecten en de burgers. De gebruikelijke praktijk is dat een of meer investment bankers te kopen die volledig uit een corporatie een nieuwe emissie van aandelen of obligaties. De groep vormt een syndicaat om de zekerheden te verkopen aan particulieren en instellingen. Investment bankers distribueren ook zeer grote blokken aandelen of obligaties - misschien in het bezit van een landgoed.

Investment Company - een bedrijf of het vertrouwen dat haar kapitaal gebruikt om te investeren in andere bedrijven. Er zijn twee belangrijke soorten: het closed-end en de open-end-of beleggingsfonds. Aandelen in de closed-end beleggingsmaatschappij, waarvan sommige zijn genoteerd op de New York Stock Exchange, zijn gemakkelijk overdraagbaar in de open markt en worden gekocht en verkocht als andere aandelen. Activering van deze bedrijven blijft hetzelfde tenzij actie wordt ondernomen om te veranderen, wat zelden is. Open-end fondsen te verkopen van hun eigen aandelen aan investeerders, staan klaar om terugkoop van hun oude aandelen, en zijn niet opgenomen. Open-end fondsen worden zo genoemd omdat hun hoofdlettergebruik is niet vast te stellen; zij uitgeven meer aandelen als de mensen willen dat ze.

Investment Counsel - Een waarvan de voornaamste activiteit bestaat van het optreden als beleggingsadviseur en rendering investment toezichthoudende diensten.

IRA - Individuele Pensioen-account. Een pensioenregeling met fiscale voordelen. IRA vergunningen investeringen via tussenpersonen, zoals beleggingsfondsen, verzekeringsmaatschappijen en banken of rechtstreeks in aandelen en obligaties door middel van effectenmakelaars.

Issue - Een van de effecten van een onderneming, of de handeling van de distributie van deze effecten.

Keogh Plan - Fiscale bevoordeelden persoonlijke pensionering programma dat kan worden vastgesteld door een zelfstandige.

Meer financiële definities kunnen worden gevonden door bezoekende http://www.slave2work.com/articles/financialdefinitions.html

No comments:

Post a Comment