Bescherm uw vermogen en uw financiële toekomst

Het is al gezegd dat in dit litigious de maatschappij waarin we leven, het is beter rijk te zijn en schuldig en onschuldig dan arme. Justitie, en de toegang tot het juridische systeem, lijkt alleen voorbehouden voor de rijken. Dus wat zijn de "kleine mensen" hoort te doen? Hoe zit het met ons "Average Joe's '? Wij hebben juridische bezwaren, ook, en omdat we niet tot de rijke, een rechtszaak zou kunnen vegen ons uit financieel. Kunnen wij beschermen onze relatief geringe vermogen de wijze waarop< de rijken en nog veroorloven om te eten?

Eigenlijk zijn er een aantal dingen die de gemiddelde Amerikaanse middenklasse kan doen te beschermen wat ze hebben zo hard voor hebben gewerkt. Omdat onze woningen zijn meestal onze grootste activa, beginnen we met dat. Als u uw huis een hypotheek bezwaard om het gevest, je hebt werkelijk 'beschermd' het op een manier. Toch, als je onder degenen die het meest veilig voelen door het hebben van een betaalde-voor thuis, je bent kwetsbaarder dan je denkt. Geluiden in strijd zijn met de logica, nietwaar? Laat het me uitleggen.

Als iemand met u rechten - ruim een autoongeval, bijvoorbeeld - het eerste wat zij of hun advocaat zal doen, is proberen uit te vinden als je de moeite waard aanklagen. Hoe doen ze dat? De hoeveelheid informatie die over u in de openbare registers is genoeg voor iedereen een behoorlijk goed idee van wat je waard bent financieel te krijgen. Echter, wanneer ze zien dat uw huis hypotheek is voor bijna wat het waard is (of in sommige gevallen zelfs meer dan de moeite waard is), niet van jou er niet uit als een zeer winstgevende rechtszaak. Aan de andere kant, indien geen hypotheken zijn opgenomen in de openbare record op uw huis, al dat vermogen machtige kijkt verleidelijk om de advocaat, die op het punt om de zaak te nemen. Het is alles in gevaar.

Ter bescherming van uw betaalde, of bijna betaalde, thuis, waarschijnlijk het verstandigste wat je moet doen om uw vermogen te beschermen is aan uw huis hypotheek, zodat het lijkt alsof je geen eigen vermogen at alles. Nu hoeft u niet naar een traditionele hypotheek op uw huis en het maken van die grote betalingen die u waren zo gelukkig kwijt te raken wanneer je hebt betaald uit de lening te starten. In plaats daarvan, van toepassing voor de grootste home equity kredietlijn (HELOC) je kunt krijgen. Equity kredietlijnen bieden de laagste rente rond deze dagen, en sommige kredietverstrekkers zullen u toestaan om van toepassing voor 100% van de waarde van uw huis - en het beste deel is dat u niet te betalen als je het niet gebruiken. Uw bankier kan u verlangen dat u tot het afsluiten van een bepaalde hoeveelheid van de in totaal beschikbare wanneer u naar het sluiten, maar meestal is er geen enkele sanctie voor het betalen van alles onmiddellijk terug, terwijl de gehele lijn van het krediet te openen voor toekomstig gebruik.

Hoe werkt deze bescherming van uw huis? Kredietlijnen als deze zijn opgenomen in de openbare registers als hypotheken (er is geen notatie aangeeft dat het een lijn van het krediet, zodat het lijkt hetzelfde als een hypotheek in eerste rang wil), en de 'balans' is gewoon het maximaal beschikbare krediet u toegang hebben. Het saldo heb je op de uitstaande lening (hoeveel van uw vermogen u daadwerkelijk gebruikt) is niet publiekelijk geregistreerd. Dus, om de persoon zoeken de openbare registers, het lijkt alsof je een hypotheek tot het uiterste verdedigen en hebben geen eigen vermogen te nemen in een rechtszaak. Heel vaak zullen ze niet gaan met de rechtszaak verder omdat er geen ambulance-jagen advocaat zal een behuizing te nemen over onvoorziene omstandigheden dat ziet er niet uit alsof het een grote uitbetaling te hebben. Wat een HELOC biedt in aanvulling op het verstrekken van een bepaalde mate van bescherming voor uw huis van rechtszaken, is dat u nu alles wat het eigen vermogen tot je beschikking hebben met de simpele daad van het schrijven van een check - te betalen voor verbeteringen aan het huis, naar de universiteit, of getij uw gezin over een periode van werkloosheid of zelfs arbeidsongeschiktheid.

De volgende stap naar het beschermen van uw financiën op aan om met een paraplu op polis Verzekering Uw huiseigenaar het beleid. Aansprakelijkheidsverzekering is ongeveer de goedkoopste verzekering kunt u kopen, in sommige gevallen kost minder dan $ 20 per maand voor een miljoen-dollar-beleid. Dit beleid zou in kick na de dekking van aansprakelijkheidsrisico's op uw huis of auto's zijn uitgeput in een vonnis tegen u, waardoor de rechtszaak af te wikkelen zonder dat u van alle activa te verkopen. Vraag de agent die omgaat met uw thuis-en autoverzekeringen en aarzel niet om te shoppen voor een geweldige 'package deal' met inbegrip van uw huis, auto's en aansprakelijkheid paraplu allemaal met een bedrijf.

Dus wat als uw lokale drycleaner ruïnes uw favoriete pak en zal niet op pony's voor de schade? Wilt u zelfs overwegen om het bellen van een advocaat om te zien wanneer u een beroep doen? De meeste mensen zullen niet bellen een advocaat, zelfs wanneer ze nodig, want de kosten van de advocaat is meer dan wat de situatie kost hen. En wat als je betrokken bent bij, laten we zeggen, een relatief klein auto-ongeluk, en je krijgt opgeroepen door de andere bestuurder? Nu, wat doe je dan? Je moet minimaal met een advocaat nu, maar weet je ook wie je zou willen noemen?

De rijken lijken hele advocatenkantoren hebben op hun wenken bediend, maar weinig Amerikanen lijken te beseffen dat er hulp voor hen ... als ze bereid zijn te geven, pizza 's nachts een keer per maand. Een dertigjarige-plus-jaar oud, New York Stock Exchange verhandeld bedrijf genaamd-PrePaid Legal Services, Inc doet precies dat. Zij bieden vrijwel onbeperkte toegang tot juridische bijstand en vertegenwoordiging vanaf een verbazingwekkend lage maandelijkse kosten. En dit zijn gewaardeerde advocatenkantoren, niet rinky Dink-operaties. Zie http://www.WeAllHaveRights.com voor meer informatie over wat er beschikbaar is in uw land.

Bij het nadenken over onze families en onze bezittingen te beschermen, met een advocaat bereid om onze vragen antwoord is een krachtig ding om te hebben. En dat kunnen juridisch advies toegang zonder eerst af te wegen de kosten is gewoon mondiger. Dus, er is in een notendop: u, uw familie en uw vermogen hoeft niet te kwetsbaar meer, en het kost een arm en een been om hen te beschermen. Je hoeft alleen maar om de strategieën te gebruiken en de betaalbare middelen beschikbaar om u te leren kennen. Ik moedig u aan om een blik op uw eigen situatie te nemen en wat je hebt op dit moment te beschermen.

No comments:

Post a Comment