Onbevestigde Arizona Geld totalen 400 dollar miljoen

Vermelding Arizona woestijn en schilderachtige zonsondergangen en multi-geschakeerde wanden van de Grand Canyon meestal in pop tot de hoofden van mensen. True, gigantische Saguaro cactussen Arizona's en grillige horizon rivaliserende enkele van 's werelds beste natuur vergezichten, maar er is nog veel meer naar de 48e staat dan ontmoet het oog. Een paar minder bekende feiten: Arizona is de thuisbasis van de Petrified Forest, de mooie ridge-nosed ratelslang, de bedreigde Apache Trout (alleen te v
Jane Tressler, na ontvangst van een brief van de Arizona Department of Revenue, was clueless over onbeheerde pand. "Ik heb van deze brief en was echt af waarom de Ministerie van Financiën zou mijn sofinummer nodig hebben." de Arizona inwoner zei. "Het werd mij te vertellen had ik eventueel een aantal opgevraagde eigendom. Ik heb afgetapt mijn hersenen proberen te denken wat het kon zijn, maar ik kom met niets anders. " Na persoonlijk gaan bij het Departement van inkomsten om te zien of haar brief was voor de echte, Tressler was verbaasd dat ze was echt niet opgevraagde geld verschuldigd van 10 aandelen van niet-afgeloste aandelen waard Metlife 63 dollar per stuk. "Zes honderd en dertig dollar, goed, dat is OK!" riep het eenmaal opgevraagde geld dubieuze eigenaar. Er worden meer mensen daar graag Tressler, volgens Daniel van de Arizona Corcoran Departement van inkomsten "Onbevestigde Property Division.

In deze dag en de leeftijd van de internet, multi-gevulde home computers en PDA's dat alles op korte verwarming uw restjes doet, zou men denken dat het leven zou zijn georganiseerd. Hoe meer tools en gadgets hebben wij tot onze beschikking echter, hoe meer dingen die we moeten nadenken over en de meer gecompliceerde ons leven te krijgen. Dit zou een of andere manier gehouden voor de meer dan $ 400 staat Arizona miljoen in opgeëiste geld weg te kwijnen in de opgeëiste Property Division van de Arizona Department of Revenue.

Onbevestigde eigendom financiële activa, zoals vergeten bankrekeningen, controles niet-geïnde, niet opgevraagde verzekerings-en pensioenuitkeringen, de voorraden en dividenden uit aandelen, ook een kluisje waarvan de eigenaars de inhoud kan niet worden gevonden. De opgeëiste Eigendomsrecht in Arizona dienen deze te worden ingeschakeld, overgedragen aan de staat, zo niet teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar na een gebruikelijke termijn van drie jaar. De opbrengsten worden vervolgens in het bezit van de staat als opgeëiste geld terugbetaalbaar zijn op ieder moment, maar als je Arizona opgeëiste geld in je naam, zou je niet willen het nu? Gebruik de hedendaagse technologie om te werken voor u en te achterhalen of u bent verschuldigd opgevraagde pand geld, zelfs zonder een naar het stadscentrum te nemen.

Als je weet waar je moet kijken, doe een on-line opgeëiste geld zoekopdracht kan worden snel, simpel en eenvoudig. De sleutel is van Arizona leren niet opgevraagde geld experts en brengen hun tactieken op tot actie om te helpen uw verloren geld te vinden.

No comments:

Post a Comment