Top 11 Tips om geld te besparen terwijl Having Fun!

Op een vrolijke noot, zijn er een heleboel dingen die we kunnen doen om wat geld te besparen en nog goede aan onszelf ...

1-Maak je eigen kopje koffie ... zelfs als je de "goede bonen te kopen" en zelf te brouwen, bespaart u omhoog van 1.000,00

2-Neem de metro, niet alleen krijgt u oefening die kan je uit als de 100 + per maand sportschool gewoonten, is het een fractie van de kosten van cabines en neemt meestal de zelfde hoeveelheid tijd 10% van de besparingen te verwijderen voor schoen on
Drie-Girls-Heeft u een avondje uit meisjes feestje ... verf elkaars nagels, gebruik leuk gezichtsmaskers en back to basics te gaan met $ 5 buck chuck wijnen en pizza ... nog minder dan een mani-pedi-en een stuk leuker op!

Neem een 4-massage klas met uw significante andere vaardigheden ... en testen elkaars buiten minstens eenmaal per week kan dit bespaart u meer dan 2-3k per jaar per persoon!

Met 5 Cook alleen je eigen voedsel je niet weten wat er in je eten, het is precies wat je wilde-en kliekjes groot zijn voor de lunch!

6-Buddy met iemand die heeft een auto en ga naar Costco.

7-Doe de gratis ferry naar Ikea in Red Hook-up en klik op Fairway!

8-Ga naar de happy hours voor de gratis hapjes en scherp geprijsde frosties!

9-vrienden te bezoeken en wissellaadbakken kleding, tassen, accessoires, dvd's ... dit is vooral voordelig voor degenen onder u die het dragen dingen maar een keer!

10-Heb een lening? Bel ze en vraag of zij zal het tarief te wijzigen om uw maandelijkse betalingen te verminderen * bel ons voor meer info.

Net als 11-Mam zegt ... zelf wassen!

No comments:

Post a Comment