Top 3 Manieren om te Discount Prescription drugs te komen

Voorgeschreven medicijnen zijn duur - zelfs met gezondheidszorg. De co-betaalt de kosten kunnen vaak honderden dollars per maand, meer dan de meeste uitgeven aan hulpprogramma's of boodschappen. Er zijn plaatsen te zetten die helpen u bij het voorgeschreven medicijn kosten - u hoeft alleen te weten waar te kijken. Hier zijn de Top 3 programma's voor scherp geprijsde geneesmiddelen op recept:

1) Staat Apotheek bijstandsprogramma's

De meeste staten hebben programma's die helpen bij gekwalifi
Daarnaast heeft elke staat een verscheidenheid aan kleinere, afzonderlijke programma's om te helpen met uw zorgverzekeraar kosten. Een goede bron is de Nationale Raad voor Aging's website, (www.benefitscheckup.org) die een verscheidenheid van enquêtes die u kunt nemen om te zien welke volledig of recept drugs assistentie programma heeft. Zoals de naam al aangeeft waarschijnlijk de meeste van de opgenomen programma's op de site zijn voor personen van 65 jaar en ouder, maar er is ook een aantal gericht op jongere kinderen en mensen met een handicap.

2) Patient Assistance Programma's

Patient hulpprogramma's (PAPS) zijn programma's die farmaceutische bedrijven als AstraZeneca of Pfizer opgezet om bepaalde personen toegang krijgen om gratis of goedkope geneesmiddelen. PAPS hebben een aantal verschillende namen: liefdadige drugsprogramma's, medicatie bijstand, of behoeftige drugbeleid. Deze programma's zijn niet van de overheid uitgelokt, maar vloeien voort uit een vrijwillige oprichting namens de bedrijven. Gelukkig, een aantal van de meest populaire en bekende drugs zijn beschikbaar met deze programma's. Elke grote farmaceutische bedrijf heeft een PAP, hoewel elk kunnen verschillende toelatings-en applicatie-eisen te nodigen.

Patient bijstandsprogramma's beginnen wanneer een individu een bepaald geneesmiddel nodig heeft. Hij of zij kan direct naar het farmaceutische bedrijf en vraag om een PAP toepassing, of u kunt ze bekijken via een online database (veel beschikbaar zijn op websites zoals RxAssist.org.) Enkele bedrijven eisen dat de huisarts of het ziekenhuis personeel om de vorm te krijgen door te bellen naar de rechtstreeks. Dit is dus de patiënt kan eerder weten of hij of zij zal in aanmerking te komen voor het programma, aangezien het farmaceutische bedrijf zal voor in aanmerking te komen scherm voordat het verzenden van de aanvraag.

Wanneer een individu heeft ingevuld een drug PAP toepassing en ingediend, zal het farmaceutische bedrijf beslissen of de patiënt kan de medicatie gratis te krijgen. Als het wordt goedgekeurd, zal de medicatie worden verzonden naar het huis van het individu.

3) Veterans 'Bijstand

Voor degenen die hebben gediend in het leger zal veteranen bijstand geeft vaak over te nemen een significant deel van uw medicijnen dekking. Door het invullen van uw recept bij een VA medische faciliteit, kunt u aanzienlijke kortingen. Om deze hulp krijgen, moet u te hebben gediend in actieve dienst en hebben een eervolle of algemene kwijting. Voor meer informatie, contact opnemen met de VA Voordelen van de Gezondheid Service.

No comments:

Post a Comment