Hoe te verkopen fondsen Gestructureerde Regeling

Een schikking betaalde op een zodanige wijze, waar de verweerder, de eiser advocaat en een financieel vertegenwoordiger stemt voor de betaling van een schikking in termijnen te betalen in plaats van een enorme hoeveelheid in een keer is genoemd een gestructureerde nederzetting. Dit gebeurt meestal wanneer een eiser beslist om de zaak te beslechten via een groot bedrag aan geld. Het merendeel van de tijd, is een regeling gebeurt door de aankoop van een of meer lijfrenten dat de nodige garanties a
Betalen voor een schikking simply is afhankelijk van hoe beide partijen overeenstemming bereikt over de betalingen worden gedaan. Bijvoorbeeld, kan de regeling worden betaald via jaarlijkse tranches binnen een paar jaar, of in periodieke vaste bedragen eens in de paar jaar.

Een voordeel van een regeling is de mogelijkheid om de belastingen te vermijden. Met een goede set-up, een regeling zoals deze kunnen aanzienlijk van de eiser fiscale verplichtingen te verminderen als een uitloper van de regeling zelf. Er zijn zelfs gevallen wanneer het wordt geheel belastingvrij.

Een regeling kan de eiser ook beschermen tegen afvoeren van de fondsen bedoeld om te zorgen voor de toekomstige behoeften. Zijn er tijden wanneer gestructureerde nederzettingen, zelfs van de eiser te beschermen van zichzelf - er zijn mensen die gewoon slecht met het omgaan met geld, met name in overweldigende hoeveelheden, en zijn er enkele die niet kunnen hun familieleden die wil deelnemen aan de rijkdom geld te weigeren. Grote nederzetting betaalt zijn meestal vrij eenvoudig en snel uitgeput.

Mensen die nederzettingen zijn vaak benaderd door bedrijven die geïnteresseerd zijn in het kopen van de schikking, kan of nieuwsgierig zijn als u plannen om de gestructureerde afwikkeling te verkopen in ruil voor een forfaitair bedrag buy-out. Een ruwe twee derde van alle staten hebben wetten die mensen aan om hun gestructureerde afwikkeling verkopen, te verbieden, terwijl de tax-free nederzettingen zijn ook onderworpen aan een aantal federale beperkingen op de verkoop aan een derde partij.

Er zijn verzekeringsmaatschappijen die een beleid van niet toewijzen of overdragen aan derden lijfrenten alsmede ontmoedigen de verkoop helemaal. Echter, u kunt nog steeds gestructureerde afwikkeling te verkopen zolang de staat waarin je leeft in het toelaat.

Houd er rekening mee dat bedrijven die die producten kopen gestructureerde nederzettingen van mensen die hebben slechts een doel - om de winst van hun aankoop te krijgen, dat is de reden waarom soms hun aanbiedingen zijn een beetje laag. U kunt echter proberen het naderen van meer dan een bedrijf als je wilt om een gestructureerde oplossing te verkopen, gewoon om ervoor te zorgen dat u de hoogste payoff te krijgen.

Zorg ervoor dat het bedrijf dat u zal verkopen aan je nederzetting goed is ingeburgerd, gerenommeerde en goed gefinancierd. Je wilt niet vertrouwen op je geld om een aantal middelmatige en onbetrouwbare entiteit die kan je gewoon verdwijnen en zelfs failliet gaan betalen voordat je de complete buyout geld.

No comments:

Post a Comment