Onze vriend De Reserve Studie

Als je bent zoals de meeste mensen, kun je je afvragen "wat is een reserve studie en waarom kan mij dat schelen?" Laten we even de tijd om te begrijpen wat het is en waarom het is belangrijk. Een reserve-studie, gewoonlijk een RS, is een technische en financiële analyse van de activa binnen een gemeenschappelijk belang ontwikkeling (CID), zoals een timeshare-resort, condominium complex of condo hotel. Afhankelijk van het type van vereniging die het pand en de vereniging aangifte of reglementen,
De Reserve Studie is gewoon een gereedschap dat gebruikt wordt door verenigingen vast te stellen wat is nodig om het pand te behouden. Reserveer rekeningen worden vastgesteld en gehandhaafd om vermogen aan te houden voor de lange termijn, of het uitstel van onderhoud en vervanging van activa die de verenigingen is verantwoordelijk voor.

Hoewel deze studies zijn vaak lang en niet erg spannend om te lezen ... Het is de moeite waard uw tijd en inspanning om te weten wat ze te zeggen hebben, als je een eigenaar in die CID. Uw vereniging Reserve studie moet onder meer de volgende elementen in een heldere, gemakkelijk te begrijpen formaat:

· Bestanddelen met een nuttige levensduur van minder dan 30 jaar, moeten worden geïnventariseerd in detail.

· Wat de resterende gebruiksduur raming van ieder onderdeel is.

· De actuele vervangingswaarde voor elke component.

· Een analyse van de huidige financiële toestand van de vereniging.

· Financiering aanbevelingen, toelichtingen en een financiering zomers.

Tijd en gebruik zal altijd leiden tot de verslechtering van de gemeenschappelijke elementen van een eigendom, dus de oprichting van een associatie reserve-account is noodzakelijk en verstandig. De Reserve Studie financiering zorgt ervoor dat een tijdschema wordt vastgesteld voor het onderhoud, herstelling en vervanging van de grote gemeenschappelijke ruimte componenten.

"Een Reserve Studie is soms gezien als een noodzakelijk kwaad, terwijl het eigenlijk veel is als naar de dokter gaan voor een lichamelijk, als je voelt fijn ... Het is alsof je een fysieke voor uw woning! "- Larry Vanderhoof (Reserve Professionele)

Een fysieke voor uw woning ... wat een geweldig idee! Een check-up, zo u wilt, op de financiële stabiliteit van uw investering in een condominium of timesharing. Zou je niet het ermee eens dat de Reserve Studie werkelijk is onze vriend? Nu dat je begrijpt wat studie is een reserve, bent u ongetwijfeld benieuwd of je die nodig hebt en waarom!

Denk aan wat onze industrie professionele Vanderhoof Mr zei: "Het is als een fysieke voor uw woning!"

Waarom krijg je een jaarlijks fysieke voor uzelf en uw dierbaren? Om te kijken hoe uw gezondheid is natuurlijk, hoe is uw cholesterol, bloedsuiker, bloeddruk en wat zijn 'uw vitale functies ". Deze informatie vertelt uw arts over uw algehele gezondheid en als er tekenen van toekomstige problemen.

Dus, waarom niet hetzelfde doen voor uw beleggingen. Hoe worden de financiële 'tekenen' op zoek naar uw investering eigendom? Zou het kunnen dat onze vriend de Reserve studie zal ons te voorzien van essentiële informatie over de algemene gezondheid van onze condominium of vakantiewoning?

Hier zijn slechts enkele van de redenen dat een reserve studie moet worden gedaan op alle gebruikelijke belangstelling de ontwikkelingen:

· De RS levert management verantwoording in de vorm van een geschreven, historisch record en draagt bij aan een goed beheer van de vereniging activa en reserves document.

RS · Het biedt een waardevol hulpmiddel voor de lange afstand en geavanceerde planning van grote herstellingen of vervanging van onderdelen.

· Eigenaren zijn verzekerd dat hun investeringen zal worden versterkt na verloop van tijd door middel van een rechtvaardige en systematische aanpak van opslaan van de vervanging van reserves.

· De RS stelt een tijdschema waarin de financiering voor onderhoud, reparatie en vervanging van onderdelen gemeenschappelijke ruimte worden bereikt en biedt de zekerheid dat de financiering aan het pand te behouden zullen beschikbaar zijn wanneer nodig.

Neem een paar minuten vandaag om te kijken of je vakantie eigendom of condominium vereniging heeft een 'fysieke voor uw woning "dit jaar ... of vorig jaar ... of ooit!

U zult zich beter voelen kennen de financiële gezondheid van uw investering.

Nu weet je wat een Reserve Studie is en waarom je nodig hebt, maar hoe weet je of het de moeite waard het papier is gedrukt op?

Er zijn veel bedrijven die een Reserve onderzoek bieden als een van hun diensten, maar helaas is de kwaliteit en de inhoud varieert zo veel als de bedrijven die ze aanbieden. Dus, hoe weet u of uw vereniging Reserve Studie is een nuttig hulpmiddel of een verspilling van middelen van vereniging?

Start door te focussen op de kwalificaties van de persoon op het verstrekken van de analyse voor het verslag, in plaats van het bedrijf dat de analyticus in dienst heeft.

Heeft deze persoon de benaming RS (Reserve Specialist) verdiend voor het werk in het veld? Wat over de werkelijke ervaring in de bouwsector, met andere woorden begrijpen ze hoe de structuur werd gebouwd of en hoe de kosten van materiaal-en arbeidskosten voor reparatie of vervanging van een component te berekenen? Immers, is niet het doel van het rapport aan de kosten in verband met toekomstige reparatie of vervanging van onderdelen gemeenschappelijke ruimte te bieden ... en een tijdschema voor een systematische aanpak van de ophoping van deze reserves?

Voor reserve te studeren is er een verschil tussen deze individuen zijn die de theorie of financiën achter een project, en die daadwerkelijk te laten gebeuren te begrijpen, alleen wat stof tot nadenken.

Het Amerikaanse Instituut voor Certified Public Accountants (AICPA) en de wijkverenigingen Institute (CAI) hebben zowel gepubliceerde richtsnoeren die minimumeisen dicteren wat Reserve vormt een grondige studie.

Voor meer informatie kunt u zich abonneren op een grote publicatie oproep Common Ground, het is een tweemaandelijks tijdschrift gepubliceerd door de Gemeenschap Associaties Institute, een nationale, non-profit organisatie dat informatie, tools en middelen om de gemeenschap vereniging bestuursleden, professionele community managers en andere professionals die ondersteuning van het gemeenschappelijk belang gemeenschappen. http://www.caionline.org.

CAI heeft ook een informatief boek met de titel Reserve Fondsen die een schat aan informatie biedt aan de gemeenschap verenigingen. Als u lid bent van een vereniging of bestuurslid van een, is het de moeite waard om uw inspanning om hen te contacteren voor een exemplaar.

Dus nu u hebt vastgesteld dat uw analyticus is een goed opgeleide, professionele studiebegeleiding Reserve provider, geweldig! Wat moet u bezorgd over de?

Is het rapport gepresenteerd in een heldere, gemakkelijk te begrijpen formaat? Heb je er naar kijkt, maar vraag me af wie u moet inhuren om u te helpen ontcijferen? Sommige rapporten op de markt zal zelfs verwarren de meest doorgewinterde professional, dus niet te worden ontzet. Voor het rapport een nuttig instrument zijn, kan uw vereniging behoefte aan een nieuwe provider!

De meeste van jullie geen zorgen te maken omdat het beheer van uw vereniging of bedrijf is het verzorgen van deze zaken, omdat ze ernaar streven om hun fiduciaire plicht in goede rentmeesterschap te doen maar is altijd verstandig om proactief te zijn bij de bescherming van uw beleggingen.

Nu weet je wat een reserve-studie is, waarom je echt nodig een en wat te zoeken in een goede reserve Studie provider. Ik ben er zeker van dat u de Reserve Studie eens echt is onze vriend.

Voor meer informatie over Reserve Studies of waar ze een gekwalificeerde aanbieder te vinden, neem dan contact met mij op.

No comments:

Post a Comment