Barclays Bank

Bescheiden begin

De historie van Barclays gaat terug tot 1690 te vinden in de donkere straten van Londen. Het is vernoemd naar David en Barclay Alexander, die bekend stonden om het verstrekken van krediet aan de transatlantische slavenhandel. In 1896, een aantal banken in Londen en in provincies met inbegrip van Gurney's Bank of Norwich en Bankhouse's Bank of Darlington verenigd onder een vlag - Barclays en Co Tegen 1919, de bank verschillende banken, verworven zoals de Britse Linnen Bank en
Offshore Bankieren

Als het gaat om offshore banking, Barclays is een van de meest vertrouwde in de wereld. De offshore banking arm, de Internationale en Barclays Private Banking Division, wordt vaak de keuze van vele Britse expats die werden klanten voordat ze het Verenigd Koninkrijk. In het algemeen zijn offshore banking divisie heeft een goede reputatie in de door een groeiend klantenbestand. Het succes wordt toegeschreven aan de hoge kwaliteit van de dienstverlening met name als het gaat om beheer, veiligheid en groei biedt. Niet te vergeten dat zowel particulieren en bedrijven bedient, waardoor ze om grensoverschrijdende handel in bank-en stroomlijnen.

Als u een expat, een internationale business professional of gewoon iemand die bij een transactie maken terwijl u over de grenzen heen, kan het recht worden van Barclays bank voor je. Het biedt gemakkelijke en veilige toegang tot uw account via het internet of via de telefoon. Zij biedt ook verleidelijk kortingen op money transfers en de mogelijkheid om transacties in meerdere valuta's. Het biedt ook de Britse belasting advies, internationale hypotheken en voordelig rente.

Afgezien van dat, het bedrijf biedt persoonlijke, private en corporate banking oplossingen en internationale premier bankoplossingen voor mensen met meer dan 100.000 pond om te investeren of storting. Als u meer dan 1 miljoen pond, echter, offshore private banking is perfect voor je.

U zich wilt aanmelden, het enige wat je hoeft te doen is een bezoek aan hun website en het opzetten van een account. U zult verbaasd zijn dat haar officiële site is heel gebruiksvriendelijk. Elke service die zij bieden is aangegeven met de details over de vraag hoe om te beginnen.

No comments:

Post a Comment