Algemene financiële planning voor de toekomst in Turbulent Times

Veel te veel investeerders krijgen freaked out tijdens een recessie, of een draai naar beneden in de conjunctuur en al hun aandelen te verkopen vlak na de beurs instort. En dan beloven ze ze nooit een ander bestand van een bedrijf te kopen, zolang als ze leven.

Natuurlijk, als de conjunctuur begint weer terug te gaan zien ze iedereen geld verdienen op hun investeringen en ze besluiten dat het voor hen tijd om te onderzoeken en te kopen weer naar binnen Maar in deze tijd in de handel heeft ber
Dit is waarom beleggers moeten een financiële planner die kunnen kijken en de pieken en dalen van de conjunctuur te huren, en te voorkomen dat beleggers investeren in de verkeerde types van bedrijven op de verkeerde momenten, alsmede hen te helpen hun portefeuilles te diversifiëren. Op deze manier zijn ze niet te investeren in een bepaald type van investeringen voertuig dat zal ze verbranden.

Nu, enkele investeerders geloven dat ze kunnen allemaal de investerende zelf doen en ze zijn slim genoeg om de tijd en de markt geld te maken zonder een financieel planner. Overwegende dat, zou dit waar zijn, als ze brachten een heleboel jaren studeren dingen, en de hele dag kijken naar de aandelenmarkt, maar helaas erg beleggers doen dat niet. Veel van hen hebben andere banen en ze zijn de hele dag bezig iets te doen anders.

Dit soort denken kan een geest val voor iemand die het enigszins arrogant zijn, en denkt dat ze alles kunnen doen door zelf. De realiteit is dat zelfs algemeen financiële planning rekening gehouden met de toekomstige turbulente tijden die voor ons zijn. En het maakt gebruik van de up-cyclus tijdens expansie perioden. Kunt u overwegen dit alles. Heel hartelijk bedankt.

No comments:

Post a Comment