Hoe Kopen op Marge Works

Als je aandacht besteedt aan de financiering en investeringen nieuws, hoor je soms iets van tijd tot tijd over het kopen op de marge. Het klinkt intrigerend, in staat om grote hoeveelheden van bestanden of andere effecten aan te kopen zonder de volledige kosten van te betalen ... in de meeste gevallen, hoewel, dat is alle informatie die gegeven wordt en laat u precies af hoe het kopen op de marge werken.

Als u in deze situatie, dan is de onderstaande informatie is ontworpen om u meer details
Definitie

Voordat je in het hoe en waarom van de marges de handel, het is belangrijk te realiseren dat u precies wat te kopen op de marge werkelijk is. In essentie, het kopen op de marge is als het krijgen van een lening van uw effectenmakelaar die u toelaten om grotere hoeveelheden van de voorraden en effecten dan je koopt misschien wel kunnen veroorloven op dat moment. De middelen die je betaalt gaan in een speciale vorm van brokerage account bekend als een margin account, en fungeren als een borg in de richting van de totale prijs van de aankoop. De rest van de prijzen moeten worden betaald aan de makelaar, hetzij als u de bestanden of na een vooraf bepaalde interval te verkopen.

Eisen voor een margin Aankoop

Door de gespecialiseerde type van de aankoop dat margehandel vereist, je moet het instellen van uw account voordat marge kunnen maken op een marge trades te maken. Hoewel de wetten betreffende het kopen op marge kan verschillen van land tot land verschillen, in de meeste gevallen de oprichting van een marge account vereist dat de bemiddelingsvergoeding uw handtekening op-bestand worden gemachtigd tot het opzetten van de account heeft.

Een minimum storting is ook vereist voor een marge account, die kan worden in de duizenden ... voor veel effectenmakelaars, maar ze in plaats daarvan vereisen dat ten minste 50% van de waarde van de voorgenomen overname is gebruikt als de borg voor de marge account hoewel sommigen kunnen eisen zo hoog als 60% tot 75% voor een eerste aankoop.

De aankoop gedaan bij aankoop op de marge maakt gebruik van de waarde van uw storting, alsmede een extra bedrag dat wordt geleend van de makelaar ... voor ervaren beleggers kan dit kan oplopen tot 50%, maar u kunt ervoor kiezen om minder voor een handels-lenen. Er kunnen ook aanvullende regels over welke voorraden en waardepapieren kan worden gekocht, evenals een minimumprijs voor elke individuele aandelen te delen.

Betaling van de onbetaalde kosten

Zoals bij elke lening, geld geleend worden voor een aankoop op de marge moeten worden terugbetaald op een tijdige manier. Meestal wordt het geld teruggevorderd wanneer de gekochte aandelen of effecten worden verkocht ... het gedeelte dat was geleend van de beursvennootschap wordt eerst terugbetaald, en de rest gaat vervolgens aan de aandeelhouder.

In het geval van investeringen op lange termijn die zijn gekocht op de marge, maar kan worden verplicht de betalingen op regelmatige tijdstippen aan de marge die lening te handhaven. Mocht u niet de vereiste deposito's om de marge te handhaven en te betalen vaststelling van de lening, kan de makelaar u verlangen dat u om uw voorraad te verkopen, dat ze hun geld terug te vorderen.

No comments:

Post a Comment