Consolideren in 2008

Op dit moment, hier in 2008 de Verenigde Staten is in iets van een economische pickle. Ja, economen noemen dit een recessie en dat betekent dat de geldstromen zijn dunne gespannen. Bijvoorbeeld trage of geen economische groei houdt vast-offs, lagere winst voor de vennootschapsbelasting en minder belastinginkomsten regeringen. Wat betekent dit alles betekenen voor de richting van de burgers, bedrijven en overheid? Dat betekent dat het tijd is om in 2008 te consolideren.

Toen de economie krijgt< zware bedrijven zal consolideren hun business units en fusies te onderzoeken met hun concurrentiepositie rivalen. Sommigen zullen verhuizen naar buy-out van hun grote leveranciers. We zien dit nu gebeurt in tal van sectoren van onze economie, met name die bedrijven die betrokken zijn in sectoren die veel brandstof, zoals de luchtvaartmaatschappijen of deze bedrijven waarvan de producten en diensten zijn gebonden aan de kosten van brandstof, zoals de automobielsector te gebruiken.

Families moet ook consolideren hun aankopen en budgetten als ze in moeilijke financiële tijden. Heb je gemerkt dat de leden van uw gezin het consolideren van hun reizen naar de winkel, postkantoor, school of boodschappen doen? Ervoor dat ze willen ze besparen op brandstof die niet zou

Individuen moeten hun schulden en kosten bij hun inkomens te beëindigen of vallen, of wanneer consolideren hun begrotingen zijn uitgerekt om hun breekpunten. Consolidatie is de sleutel tot het zien jezelf door moeilijke tijden. Misschien is dit waarom onlangs een denktank genaamd 2008 het jaar te consolideren. Inderdaad, het is gewoon dat, of je bent een individu, het gezin, bedrijf, bedrijf of zelfs een overheidsinstelling. Het is zeker die tijd, tijd om te consolideren in 2008.

No comments:

Post a Comment