Twee typen van zekerheid Obligaties

Om onszelf financieel gezond te houden is soms nodig om contracten of overeenkomsten om te zorgen dat wanneer we iemand inhuren om een dienst uit te voeren, zal dit worden aangevuld, zoals beloofd. Een zekerheid is een manier om dit te garanderen. Een borg obligatie is een akkoord dat drie verschillende belanghebbenden zijn betrokken. De belangrijkste partij is de persoon die de dienst of verbintenis die zullen worden gecontracteerd. De verplichte wordt de partij die zullen ontvangen van deze se
Een veel voorkomende soort van zekerheid obligatie is een obligatie opdracht gebruikt in de bouwsector. Dit type obligatie is een waarborg van de borg bedrijf aan de bouwheer, in veel gevallen de huiseigenaar of de ontwikkelaar, dat de algemene aannemer van het project zullen alle diensten zoals omschreven in het contract. Een type van dit soort obligatie kan een betaling band, die de aannemer zal betalen voor diensten en materialen garanties. Of een ander type is een performance band, die garandeert dat de aannemer de werkzaamheden uit te voeren wil de eigenaar hem te doen.

Een andere veel voorkomende vorm van zekerheid obligatie is een borgsom. Dit type obligatie is zo ontworpen dat iemand in de bewaring van de autoriteiten, die is belast met een strafbaar feit kan verkrijgen release. In dit soort situaties de drie betrokken partijen onder meer de verdachte partij of opdrachtgever, de overheid als verplicht partij, en de borgtocht lijfeijgenen als de borg.

Zekerheid obligaties zijn gecreëerd om ervoor te zorgen dat een overeenkomst zal worden voldaan door inschakeling van een derde die heeft toegezegd om te garanderen dat contract, het toevoegen van een ander niveau van veiligheid.

No comments:

Post a Comment