Hoe kan ik invloed aan te wenden in de huidige economie

Velen van u waren verrast dat er fiscaal recht wijzigingen opgenomen in de Emergency economische stabilisatie Act van 2008, omdat de meeste van de dekking is gericht op wat de wet beoogt te doen voor de economie, in het bijzonder, te helpen de kredietmarkten weer aan leningen.

Een vraag die ik heb onlangs is geweest getting ...

Hoe houd je je rijkdom strategie vooruit als het steeds moeilijker om dat zakelijke lening of onroerend goed lening?

Als u ooit gehoord heb mij te spreken over h
Hier kan op 3 manieren gebruik ik hefboomeffect in Wealth Strategies waarbij geen Leningen

- # 1 Leverage Other People's Contacten -

Wanneer ik spreek met de mensen, of het nu klanten, prospecten's, collega's, vrienden deelnemers aan seminars of mijn leveranciers, ben ik voortdurend te denken en te vragen ... ... die ze kennen en die mij kan helpen met A, B of C .

Een deel van de uitdaging achter het opbouwen van rijkdom is de tijd die het kost als je het allemaal zelf. Maar aan de andere kant kan het soms lijkt alsof er niet iemand die je kent, of je kon vinden die u kunnen helpen met wat u precies wilt.

Hier is een strategie die ik gebruik elke week.

Ik maak een lijst van 5 taken zal ik gedaan te krijgen tijdens de week. Elk van deze taken effecten mijn rijkdom strategie - sommige in een kleine weg, anderen in een grote manier. Met deze lijst, mijn doelen zijn vers in mijn gedachten. Daarna, ik denk over de mensen die ik zie zal in de komende week en wie ze kan weten wie kan mij helpen met mijn taken.

- # 2 Benut Other People's Kennis -

Een vraag die ik word gevraagd op regelmatige basis, door de klanten, door het uitzicht, door deelnemers van het seminarie, is "Moet ik om een advocaat die betrokken zijn?" Wij kunnen bespreken het opzetten van een entiteit, of de vorming van een zakelijk partnerschap, of het kopen of verkopen van een stuk onroerend goed. Mijn antwoord? 95% van de tijd dat mijn antwoord is JA! Zelfs als het eindigt toch maar een 5 minuten gesprek, dat 5 minuten kunnen uiteindelijk bespaart u uren van je eigen onderzoek, plus, ik vind dat als ik praat met een advocaat, leer ik iets wat ik kan onmiddellijk van toepassing op mijn rijkdom strategie .

Of het nu een advocaat, een CPA, een makelaar of de specialist in uw sector, al deze deskundigen zijn het verwerven van kennis voor de jaren, en het is er voor u om hefboomeffect. Plus, het is een meer contact met hun eigen contacten van die je kunt benutten!

- # 3 Maak gebruik van uw belastingen om uw vermogen Build -

Belastingen worden vaak over het hoofd gezien als een instrument om welvaart te bouwen. Hier is hoe het werkt. Belastingen zijn meestal van een persoon enkel de grootste kostenpost. Indien een persoon in staat is om hun belastingen verlagen met $ 10.000, die 10.000 dollar zou honderdduizenden in rijkdom te creëren in de tijd.

Nu de impact van het opslaan van 10.000 dollar ieder jaar.

Stel je voor dat je je belastingen verlaagd met 20%, 30% of zelfs 40% per jaar. Stel je dan het vermogen je kunt maken door het inzetten van uw fiscale besparingen of rijkdom gebouw activa?

Dit zijn slechts drie manieren om invloed aan te wenden in je rijkdom strategie. De lijst kan doorgaan en omdat zodra het idee van het hefboomeffect dan leningen is ontketend, de mogelijkheden lijken onbeperkt.

Hoe gebruikt u hefboom?

No comments:

Post a Comment