UK Banking in 2010 - het tijdperk van Sensible en conservatieve Banking?

Misschien verrassend, de nasleep van de kredietcrisis samenviel met een verhoogd bewustzijn bij de Britse publiek hoe belangrijk het is om op te slaan door te brengen in plaats van - en minder afhankelijk te worden op krediet en leningen. Dit is vooral duidelijk bij jongere spaarders zoals studenten leren uit de fouten van de ouders, maar recente onderzoek van Abbey heeft geconstateerd dat gezinnen nog steeds moeite hebben om te sparen voor een regenachtige dag.

Ter stimulering van de trend n
In termen van nieuwe namen in het bankwezen, is het waarschijnlijk dat er weinig verrassingen. The herkenbare Trustee Savings Bank (TSB) is ingesteld op zijn eigen entiteit geworden eens te meer nadat ze verenigd met Lloyds Bank in 1995. Bovendien, The Telegraph ook tip die de openbare Northern Rock zal ook worden resuscitated, terwijl het wellicht minder bekend en Glyn Williams's Bank (voorheen onderdeel van RBS) is ook ingesteld op een comeback te maken.

De algemene opinie van de toeschouwers is dat de financiële de opkomst van drie nieuwe banken toe te voegen aan concurrentie op de hoge straat en een voordeel voor de klant - vooral in termen van besparingen tarieven en bancaire diensten. Van cursussen, om aan te nemen in dit stadium dat de bewegingen direct financieel beter voor de klant is wat naïef - en hoewel de haalbaarheid van hypotheken in het Verenigd Koninkrijk wordt gezegd dat het steeds makkelijker eenvoudige toename van het aantal banken mogen niet worden verstuurd o invloed dit op de korte termijn.

Echter, in 2009 laden om een nauwe We zullen ook zien die nieuwe regelgeving om de sector meer klantgericht. Met ingang van oktober de FSA zijn opgelegd nieuwe regels dat zal betekenen dat de banken moeten ten minste twee maanden verwittigen indien zij voornemens zijn om besparingen tarieven te verlagen. Dit geeft een aanzienlijke spaarders forewarning om elders te beoordelen van de tarieven en ruim de tijd voor hen om te schakelen indien zij dit wensen te doen.

No comments:

Post a Comment