Creditcard Hervorming - Debiteuren te verliezen?

Omdat de creditcard verantwoordingsplicht, verantwoordelijkheid, en informatieverschaffing Act van 2009 de hervorming van de wetgeving definitief van kracht wordt 22 februari, de voorspellingen, speculaties en vermoedens over de gevolgen ervan zullen binnenkort opzij worden geveegd. De realiteit op de weg. Een aanhoudende vraag is of creditcard uitgevers, in de hoop goed te maken voor hun nieuw beperkte manieren rekening brengen van kosten en rente, zal het vinden van nieuwe en creatieve maniere
Een groep mensen die staan te winnen, of op basis van deze besluiten zal worden die mensen die al lijden aan creditcardschuld verliezen. Als creditcard bedrijven maken deze besluiten, dienen zij rekening te houden met het doel van de regeling, om te kijken na de belangen van de consument. Een goed voorbeeld is de recente mededeling van Citibank dat het zal terugkeren naar de overledenen traditie van de jaarlijkse vergoeding, waarbij de ene op de kaarthouders 'met ingang 01.4.2010, volgens de media verslagen. Citibank will afzien van deze 60 dollar figuur, maar alleen als de kaarthouder 2.400 dollar plaatsen op de kaart in een jaar.

Niet alle informatie bekend is over deze vergoeding, maar u moet zich verwonderen over de effecten van de vergoeding op mensen die al diep in de schulden. Als je te diep in de schulden veroorloven om 2.400 dollar meer op een creditcard, zou je het risico een $ 60 kosten wordt gelegd op uw account? Als dat zo is, zou dat de nieuwe vergoeding, vermoedelijk, de productie van rente over de tijd, en als een persoon in de schulden op meerdere kaarten met een soortgelijk beleid, dat het geld snel kunnen toevoegen tot een stash van contant geld.

Een tweede vraag is of deze kosten mogelijk zal aanmoedigen tot meer schulden en het effect dat zou kunnen hebben op een volk van schuld. Als er veel kaarten maken gebruik van soortgelijke vergoedingen voor minimale aankopen, zal de consument ontmoedigen nemen meer krediet dan ze zich kunnen veroorloven? Zal het van kracht casual gebruikers om hun rekeningen te sluiten? Of zou de jaarlijkse vergoedingen voor mensen aanmoedigen om een grotere aanloop factuur en verder in de schulden? Als het de uiteindelijke keuze, die kunnen problemen zijn voor een land met zoveel mensen die reeds te lijden van schulden.

Alleen de tijd zal vertellen wat natuurlijk uiteindelijk de banken zal nastreven. Zij moeten echter voorzichtig zijn om eerlijk te zijn aan die welke reeds in de problemen met hun creditcard schulden. Er zijn mogelijke onvoorziene gevolgen van deze wetgeving kunnen leiden dat - in plaats van hen te beschermen - terug mogen komen naar de meest kwetsbare consumenten in de schulden kunnen schaden.

No comments:

Post a Comment