Vier Voordelen voor bezitten van een geïndexeerde Universal Life Beleid

Er zijn veel verschillende soorten vaste levensverzekeringen. Ieder draagt zijn eigen voordelen. Geïndexeerde universal life beleid zijn het nieuwste type van vaste beleid. Veel mensen zijn nog onbekend met enkele van de voordelen die dit beleid aan te bieden. Vandaag gaan we kijken naar vier voordelen van het bezitten van een geïndexeerde universal life verzekering.

Wij hebben niet om te investeren in de aandelenmarkt

Bij beleggingen in het leven van een geïndexeerde universele beleid, de< contante waarde deel van het contract is nooit geïnvesteerd in de aandelenmarkt. De cash interest verdient op basis van een creditering systeem dat is gekoppeld aan een markt-index.

De afgevende verzekeringsmaatschappij koopt over het algemeen van hoge kwaliteit banden met de premie-betalingen. Zij kunnen ook kopen call-opties op de respectieve-index om te helpen het belang nodig wanneer de index te vergroten doet betalen.

We kunnen nog steeds profiteren van de voordelen in de aandelenmarkt

Als de respectievelijke index omhoog gaat, is het beleid contante waarde account bijgeschreven een deel van de toename van de markt. Als de index daalt of niets doet, de contante waarde gelijk blijven.

Een gemeenschappelijke limiet op de rente krediet is 10%. Dus als de index gekoppeld stijgt 9%, zal het account te krijgen de gehele 9% krediet. Als de index stijgt met 15%, het saldo krijgt een 10% vermindering. Aan de onderkant, als de index daalt met een percentage, wordt de rekening niet gecrediteerd.

We hebben bescherming aan de onderkant

We weten dat de markt van oudsher goed gepresteerd. Maar kan het moeilijk zijn om de verliezen maag. Dit type van het product stelt ons in staat om nog deel te nemen in de ups zonder dat verwoest tijdens de markt crashes.

Verleend, geïndexeerd universele levensenergie beleid staan niet toe dat we alle winsten op de aandelenmarkt te vangen, maar de kans om te winnen een aantal te verdienen en geen verlies zwaarder kunnen wegen dan de resultaten van het nemen over alle winsten en verliezen.

Voor een policyowner, die kan besluiten in te trekken of de contante waarde ontlenen aan het beleid, de bescherming aan de onderkant kan belangrijk zijn. Een omslag in de markt vlak voor nodig toegang tot het geld kan ernstige invloed hebben op de hoeveelheid geld dat beschikbaar zal zijn.

Wij kunnen verdienen matige rendementen

Terwijl sommige beleggers zijn te ambitieus in hun streven naar enorme rendementen, we weten ook dat een langzame en gestage kan de race te winnen. Als we investeren vroeg genoeg om de tijd aan onze kant hebben en kunnen gereserveerd genoeg geld uit onze begrotingen, wordt het rendement niet te worden enorm.

Kan er een dop op de kop, maar op de lange termijn potentieel van de samengestelde interest, zelfs met een 6% jaarlijks rendement kan dit wel wat inzat maken.

Geïndexeerde universal life verzekeringen kan niet werken voor iedereen, maar ze werken voor veel mensen die het nodig levensverzekeringen. We moeten zorgvuldig evalueren van de voorwaarden van een levensverzekering we misschien overwegen om ervoor te zorgen dat zij de behoeften die we dient ter dekking voldoet.

No comments:

Post a Comment