Persoonlijke Controle - Het vinden van banknummers

Veel mensen zijn benieuwd naar persoonlijke cheques en willen weten hoe ze hun routing nummers te vinden en controleren van rekeningnummers. Leer hoe je deze nummers vinden en hoe de controles online te bestellen.

Vandaag zijn persoonlijke cheques minder populair worden omdat het gebruik van de pinpas en het gebruik van online bankieren. Maar als mensen nog steeds genieten van het gebruik van persoonlijke controles om rekeningen te betalen, om de dingen als ze zijn uit winkelen of voor zakeli
Check printen bedrijven bieden een selectie van wides controles CHOOS van. Er zijn letterlijk duizenden ontwerpen die een controle kan sieren. Veel mensen vinden dat zij hun individualiteit uit te drukken via de check ontwerpen die ze kiezen. Je krijgt heel wat complimenten als je ontwerper cheques gebruiken.

Je moet leren kritische informatie op uw persoonlijke cheques. Veel mensen beseffen niet wat de nummers op de controles betekenen. Een veel voorkomende vraag is gesteld: "Waar is de routing nummer?" of "Waar is de routing nummer?"

Zijn er drie sets van de nummers die belangrijk zijn voor u om op zijn minst weten hoe te identificeren. Het banknummer is gelegen in de linker benedenhoek van uw cheques.

U wilt misschien weten wat een banknummer is. Het is een negen-cijferig nummer. De eerste vier cijfers van dat nummer op te geven van de Amerikaanse Federal Reserve inchecken verwerking centrum. De vier volgende nummers staan voor de specifieke bank dat de cheques processen. Het laatste nummer is een controle controlecijfer berekend met behulp van een speciale formule die wordt gebruikt op de vorige 8 nummers.

De volgende set van de getallen in de linker benedenhoek van de cheque is uw bankrekeningnummer. Dat blijft het zelfde zijn op alle van uw persoonlijke controles. U ziet nu een derde reeks van getallen en in het algemeen dat zal u vertellen het nummer van de cheque die u gebruikt.

Nu kun je begrijpen waar de routing nummer is op uw persoonlijke cheques. Kan dat aantal ook y0u je online betalingen helpen als opgericht sommige online banking systemen.

Met persoonlijke cheques kunt u kiezen om uw naam, adres en telefoonnummer wilt afdrukken. Sommige bedrijven zullen controleren afdrukken kunt u uw eigen foto uploaden naar worden afgedrukt op uw cheques. Zo kunt u foto's van uw honden, uw kinderen, uw kunstwerk of wat je maar wilt. Marketing deskundigen zal het ermee eens dat wanneer u uw speciaal merk of logo op uw controles, u verder uw marketing inspanningen. Zelfs als het is gewoon een manier om iemand te helpen herinneren wie je bent, de extra aandacht voor detail helpt je.

Hoewel mensen maken gebruik van betaalkaarten nu meer dan controles, mensen nog steeds geen gebruik maken van persoonlijke cheques. U vindt honderden stijlen en modellen voor u beschikbaar. Als je constant met debetkaarten, zeker om te kijken naar de debetkaart registers en houders. Zij zullen u helpen bijhouden van uw bestedingen. Persoonlijke cheques online zijn erg goedkoop.

Copyright (c) 2009 Sherry Tingley

No comments:

Post a Comment