Vervoer Betaald risico te nemen

Als een professionele handelaar opties, zijn er twee dingen die ik zal onthouden de meesten als ik terugkijk op deze beer markt van 2008, en dat is: a.) Hoe vallen gesprek schriftelijk investeerders zijn een substantieel optiepremies aan risico's en b. te nemen) Hoe de zekerheid van een "buy and hold"-benadering van een goed gediversifieerde portefeuille gestructureerde bleef niet gespaard van de verwoestende gevolgen van deze bearmarkt liquidatie.

REIT's, grondstoffen, grote pet, internation
Auteur Roger Lowenstein heeft veel tijd besteed aan het analyseren van degenen die tot de handel komen door middel van de traditionele route. In zijn boek, Als Genius is mislukt: De opkomst en ondergang van Long Term Capital Management1, Lowenstein schreef dat "degenen die zich aangetrokken voelen tot de wiskunde en de analyse zijn gevestigd op vastrentende waarden en converteerbare obligaties arbitrage omdat veel van wat bepaalt hun waarde gemakkelijk kwantificeerbaar. "

Ik vermoed dat de financiële planners en gevorderde beleggers in het algemeen, zijn een soortgelijk ras. De financiële planners die ik ken zijn goed opgeleid, wiskundig minded, en contemplatief. Ze zijn aangetrokken tot de zekerheid van de planning, en hun woordenschat are doorspekt met termen als lijfrente, CAGR, estate planning, efficiënte grens, MPT, asset allocatie, risico-gewogen rendement en gediversifieerde portefeuille.

Aan de andere kant, mensen die worden aangetrokken op de vloer de handel, net als ik zijn meestal emotioneel, angstig, en uiterst intuïtief. Als hongerige straatkinderen, rekenen we op snelle reflexen en van de algemene overtuiging dat het belangrijker om eerst over een handels-dan is het juist te zijn. En zoals elke zichzelf respecterende handelaar, we verlangen naar een beetje opwinding. In feite, kunnen wij worden beschreven als de liar's-poker-dubbele espresso-gevuld-gediagnosticeerde-ADD-patiënten-die-trade-triple-bèta-ETFs-want-wat-minder-dan-een-Volatility-index-niveau -van-70-is-te-saai wezen van de industrie.



Termen die een verdieping opties ondernemer kan gebruiken op een bepaalde dag zijn een beetje anders dan die van een typische financieel planner en omvatten scheve, kurtosis, theoretische rand, risico-omkering, I-Wham (Russell 2000 ETF; Symbol: IWM) De impliciete volatiliteit , opdracht, dollar-gewogen delta's, en Slop.

Toen ben ik begonnen op de vloer van de handel in 1982 CBOE, ik was 22, en de meerderheid van de handelaars in die dagen waren van blauw kraag, Ierse families die dag-trading behandeld met dezelfde mentaliteit als een loodgieter die zijn pijp of een timmerman die frames een muur: het was een baan.

Ik bracht het grootste deel van mijn jaren aan de CBOE in the OEX put, waar de huren praktijk van MBA's werd afgeraden - zelfs uiteindelijk ontgelden. "Waarom?" Men geloofde dat het je niet een bedrijf major iets te leren. En dat zou hebben ware geweest: ze waren niet buigzaam genoeg aan mentor. Vloerhandelaren nodig is om een intuïtief gevoel van risicobeheer en snelle reflexen te manoeuvreren rond op korte termijn markt beweegt. Met oog op ramp, zij vaak eigendom van out-of-the-money puts. Talloze argumenten uitgebroken tussen de quants die begreep de wiskundige onmogelijkheid van een 23 standaarddeviatie bewegen tijdens de Crash van 1987 en de vloer handelaren die hadden geen idee wat een standaarddeviatie was, maar die wel weten dat ze zouden hun huizen verliezen, indien de markt daalde aanzienlijk.

En ze bedacht - zonder de hulp van een rekenmachine - dat hun vrouwen het zou echt, echt boos.

Lowenstein citeert hoe Nobelprijswinnaars Fisher Black, Myron Scholes en Merton Robert, die schiep de beroemde optiewaarderingsmodel bekend als Black-Scholes, het oneens met de dikke staarten of steilheid van volatility skew die vloer handelaren ingeprijsd door de out-of-the- geld putopties. Aan de makers van het Black-Scholes optie prijsmodel, volatiliteit is een constante, log-normale verdeling.

"Merton de hypothese die een stap verder ', zegt Lowenstein. "Hij veronderstelde volatiliteit is zo constant dat de prijzen zouden de handel in continue tijd, zonder sprongen."

De huidige opties handelaars hebben behoefte aan een stevige greep op de nuances van volatility skew, kurtosis, dollar-gewogen delta's, en Vega. Ja, we hebben snelle computers dat proces van tienduizenden theoretische waarden in honderdsten van milliseconden en zeven miljard aandelen en optie koersen per dag verstuurd vanaf uitwisselingen.

Maar kan de emotionele en vaak vluchtige put handelaar biedt alles om de gestructureerde, goed opgeleide financieel planner? Het antwoord is ja. De waarheid is dat je niet iets anders dan een eenvoudige rekenmachine nodig, de juiste soort ervaring, en vaak, een beetje out-of-the-box denken aan een geweldig rendement te bereiken. Immers, wordt gezegd dat sommige van de beste ingevingen komen van buiten de doos.

En wie is meer buiten het vak dan een handelaar opties?

Ik werd getroffen door een opmerking gemaakt door CFA Adrian Cronje, die werd in de Journal of Financial Planning, januari, 2009 probleem, als volgt geciteerd: "Het goede nieuws is dat voor het eerst in vele jaren, beleggers nu worden besteed aan risico's te nemen. "2

Beleggers worden besteed aan de risico's te nemen. Stel je voor dat.

Nergens wordt die verklaring waarachtiger dan in het huidige klimaat van de handel in opties en bedekt oproep schrijven. Om preciezer te zijn de beleggers zijn royaal betaald krijgen om minder risico te nemen. De recente volatiliteit van de markt heeft gezorgd voor een once-in-een-generatie perfecte storm, een geschiedenis maken sneeuwstorm begunstiging van de individuele belegger en voorzien van:

1. Ongekend hoog niveau optie volatiliteit als gevolg van de kredietcrisis

2. Het onvermogen van investeringsbanken deel te nemen aan de handel in door hun de-leveraging

3. Clearing ondernemingen uniform verkleinen van risico's voor alle marktdeelnemers

4. Voortdurende angst voor de neerwaartse

5. Massive de-leveraging van hedgefondsen en 130/30 strategieën

6. Generatierekeningen lage rente

7. Pensioenen en schenkingen gekletst om de verkoop van activa in contanten verplichtingen te voldoen in plaats van herstel van het evenwicht strategische toewijzing

Financiële Planners en investeerders kunnen willen opfrissen basisoptie theorie met name onder het schrijven van call tactiek en lezen de academische witboeken op het hogere risico gecorrigeerde rendementen vallen oproep schriftelijk bepaalt de naties 76 miljoen babyboomers zal worden op zoek naar planners en adviseurs om hulp bij de wederopbouw van hun portefeuilles en tegelijkertijd omzetten van hun "buy and hold" portefeuilles van groeiaandelen om een voertuig dat een aanmerkelijk deel pensioeninkomen oplevert.

Gepensioneerden zijn moe van de eindeloze gedreun gehoord from experts het bespreken van de voordelen van de grotere asset allocatie-, snij-of maandelijkse kosten bevordering van de voordelen van een Wal-Mart ontmoet.

Eindnoten:

Lowenstein, Roger, Toen Genius Failed: The Rise and Fall van Long Term Capital Management (New York: Random House, 2001), 67-68, 76-77.

Cronje, Adrian, Journal of Financial Planning, "Is Markowitz Wrong?" ; (Jan 2009)

No comments:

Post a Comment