Vijf manieren om geld voor universiteit Met uw iPhone 3G opslaan, Laptop en andere elektronica

Elke dollar telt voor studenten die collegegeld moeten college en diverse andere gerelateerde kosten te betalen. College succes vraagt om toegang tot computers in een technologisch-georiënteerde wereld, maar u kunt geld besparen door weging hoe u gebruik maken van de elektronica je al hebt.

1. Verkoop oude elektronica. Als u een gebroken 3G iPhone, mobiele telefoon, computer of elk ander elektronisch apparaat, te ontdoen van het door de verkoop van uw elektronische gadgets online voor wat gel
2. Houd korting op de iPhone 3G of Blackberry. Tussen mijn eerste jaar op de universiteit het afstuderen dag, ging ik door vier verschillende mobiele telefoons. Ik verloor twee mobiele telefoons een keer te veel en de andere twee gewoon brak. Ik weet dat vrienden en familie om hun beschadigde dure iPhone in een oogenblik ernstige onzorgvuldigheid. Met een ontmoedigend spleet, de iPhone de vloer of cement en de iPhone 3G geavanceerde voldaan wordt een waardeloos stuk plastic. Als je kwijlen over de nieuwe iPhone 3G of Blackberry Bold Denk over het verwerven van een fundamentele mobiele telefoon totdat je meer fondsen. Haal het goedkoopste (soms gratis) telefoon in plaats van een iPhone of BlackBerry met een contract van twee jaar kunnen besparen u tot $ 199 in aanloopkosten. Overwegen om een telefoon met alleen een lokale dekkingsgebied of een pre-paid telefoon die u alleen te gebruiken voor noodsituaties of voor het vinden van je klasgenoten dat gedaan groepsproject te krijgen.

3. Beperk uw tekstbericht gebruik. Het is gemakkelijk om weg te komen uitgevoerd wanneer er tekst messaging. Bijna 80 procent van de studenten gebruik van SMS-berichten met de gemiddelde student verzenden en ontvangen van 115 berichten per maand, naar gelang van Campus Media Group. Als u verplicht bent om een mobiele telefoon service contract, dan is een brok van geld te besparen door het beperken van uw tekstberichten of elimineren van uw tekstbericht totaal pakket. Stel dat u $ 10 per maand te betalen voor het verzenden en ontvangen 75 berichten. Slashing die uitgave bespaart u 120,00 dollar. Het alternatief voor "sms" brengt ons naar onze volgende tip.

4. Communiceer met je vrienden met behulp van sociale netwerken steeds vaker. Wat doe je als je geld wilt besparen op tekstberichten? Ontvang op MySpace, Twitter, Facebook of de sociale media netwerk van uw keuze doorgeven wanneer u door de school bibliotheek of computerlokaal. Studenten kan nog steeds contact houden in real time via deze sites, zonder dat tot 20 cent per sms betalen.

5. Weg met de kabel-tv. In de laatste 13 jaar, hebben kabel-tarieven 122 procent gestegen tot een huidige gemiddelde van 49,65 dollar per maand. Annuleer uw kabel-diensten en juridisch kabeltelevisie kijken shows, zoals South Park, op het internet gratis op sites als hulu.com. Stoppen met het betalen deze maandelijkse vergoedingen kabel door te kijken naar je most-shows te bekijken op uw computer en een gemiddelde van 560 dollar per jaar besparen.

Wees creatief met het trimmen van uw uitgaven. Je iPhone, Blackberry, laptop, game consoles kunnen u helpen met uw financiën. Verkopen wat je niet nodig en bespaar het geld hoeft u niet te besteden om te betalen voor studiekosten.

No comments:

Post a Comment