Weet u hoe De Fed pompt de geldhoeveelheid?

Recente nieuwsberichten aan te kondigen dat de Federal Reserve is "gepompt" geld in de economie, zonder duidelijk te maken wat dit betekent. Weet je hoe de Federal Reserve pompt geld in de economie?

U zou kunnen benieuwd zijn hoe dit belangrijk voor je. Feit is dat hoe meer je begrijpt hoe regeringen geld controle, des te beter je in staat zal zijn om de controle over je eigen economische situatie, vooral in een mondiale economie. Een van de belangrijkste functies van een regering is om de ho
Elk volk heeft een centrale bank. In de Verenigde Staten, de centrale bank is de Federal Reserve. De centrale banken aandacht besteden aan de conditie van de huidige economische omstandigheden, en vervolgens maatregelen nemen om ofwel opwarmen of afkoelen van de economie.

De nieuwsmedia gebruiken kleurrijke taal om te zeggen dat het Fed is "rondpompen van geld" in de economie met de vrees voor een economische paniek kalm. In andere situaties, de media hebben betrekking op acties van de Fed bedoeld om "drain geld" uit het systeem. Hoewel de media melden dat de Federal Reserve pompt geld of "riolering" geld, doen ze niet duidelijk uitleggen hoe de FED dit doet. Hoe precies werkt de Fed verhogen of verlagen van het bedrag van geld?

Laten we eerst eens duidelijk te maken dat Fed niet meer geld pompen in het systeem door middel van druk meer valuta. Valuta is niet hetzelfde als geld.

De Fed kan beheersen van de geldhoeveelheid met verschillende methodes.

Een methode betreft het reserve-verplichtingen van banken. Een bank houdt een deel van de afzettingen op reserveren. Met andere woorden, kan de bank alleen uitlenen een percentage van haar deposito's dan leningen. Het percentage niet kan uitlenen wordt de reserve.

Als je 1.000 dollar borg bij de bank, de bank maakt geld door lenen uit de meeste van uw $ 1.000 aan andere klanten. Toch kan de bank niet de lening van de volledige 1.000 dollar bedrag.

De Federal Reserve stelt de reserve-verplichtingen van banken. De banken moeten houden 30-10% van de klanten afzettingen op reserve. Dit betekent dat de bank moet blijven behouden slechts 3-10% van je $ 1.000. Met een reserve van 10%, moet de bank te houden $ 100 op reserve. Dat betekent dat het kan lening uit de resterende $ 900. Met een reserve van 3%, moet de bank te houden maar $ 30 op reserve. Het is toegestaan om leningen van de resterende $ 970.

De Fed kan gebruik maken van de reserve-verplichtingen om de hoeveelheid geld beschikbaar om banken hebben leningen te controleren. Als de Fed wil de hoeveelheid geld in de economie te verhogen, het vermindert de reserve eisen. Als het wil daling van de hoeveelheid geld, verhogen zij reserveverplichtingen. Dit is hoe de Fed pompt geld in het systeem en "afvoeren" geld van het systeem.

Met een lagere reserveverplichting, is de bank heeft meer geld te lenen. Met een hogere reserveverplichting, is de bank minder geld te lenen. Dit is het verschil tussen lenen uit 97% van haar deposito's met een reserve van 3% rente en 90% van haar deposito's met een reserve van 10% tarief. De veranderingen in de reserve te verhogen en de afname van de geldhoeveelheid.

Dus, de reserveverplichting is een manier dat de Fed de hoeveelheid geld in het economisch systeem controles. Daarom is het niet exact juist te beweren dat de Fed "pompen" meer geld in het systeem. De banken zijn degenen die meer geld pompen in het systeem, en dat doen zij omdat de Fed verlaagde de reserveverplichting.

No comments:

Post a Comment