Hypotheken - Wat heb je nodig om te weten?

Een hypotheek is een methode van het gebruik van eigendom (zakelijke of persoonlijke) als zekerheid voor de betaling van een schuld. Hypotheekrechten zijn gestegen van een te late als aanbieders vermindering van hun jaarlijkse nominale percentages om nieuwe bedrijven aan te trekken. In de meeste rechtsgebieden hypotheken worden sterk geassocieerd met gedekte leningen op onroerend goed in plaats van andere zaken (zoals schepen) en in sommige gevallen slechts grond kan worden gehypothekeerd. In ve
Een deel van een succesvolle huis kopen omvat het vinden van de best mogelijke hypotheek. Op een huis te kopen, van het proces van de overdracht van de eigendom van de verkoper naar de koper, de uitbetaling van middelen van de koper en de kredietgever aan de verkoper, en de uitvoering van alle documenten in verband met de verkoop en de lening. De federale regering heeft een aantal programma's beschikbaar aan potentiële kopers te kopen huizen te helpen. Zelfs met een goede kredietwaardigheid, zullen de meeste leners hebben een harde tijd lenen 100 percent van de aankoopprijs vandaag. Zorg ervoor dat u de hypotheek volledig proces te begrijpen door te controleren wat om te weten wanneer het winkelen voor een hypotheek Aankoop van een woning.

Typisch, de schuldeisers zijn banken, verzekeraars of andere financiële instellingen die leningen beschikbaar voor het doel van aankoop van onroerend goed. In sommige jurisdicties, hypothecaire leningen zijn non-recourse leningen: als de fondsen terugverdiend uit de verkoop van het gehypothekeerde pand onvoldoende zijn om de uitstaande schuld te dekken, kan de kredietgever geen gebruik maken van de kredietnemer na marktafscherming. Indien de lening wordt verkocht, de opdrachtgever vult haar geld meer en kan leningen te verstrekken aan andere huizenkopers. Is er een netwerk van sub-prime lenders, hypotheekmakelaars, pakhuis kredietverstrekkers en zakenbanken, die mogelijk maken de levering van leningen aan subprime-leners. Bij de meeste leningen die u betalen uit de rente over de lening voor u betaalt de opdrachtgever (of de werkelijke bedrag dat u geleend).

Het is gebruikelijk voor thuis hypothecaire transacties omvatten een escrow-overeenkomst als de kredietnemer een bepaald bedrag voor belastingen en verzekeringen gevaar toevoegt aan de reguliere maandelijkse hypotheek betaling. Het geld gaat naar een geblokkeerde rekening waarvan de kredietgever betaalt de belastingen en verzekering zodra ze verschuldigd komen. U kunt ook verzekeringen om uw inkomen te beschermen, of gewoon uw hypotheek betalingen als u ziek of gehandicapt, of uw baan verliest.

Raak vertrouwd met de taal en de fundamentele terminologie die u tegenkomt wanneer u het verkrijgen van een hypothecaire lening. U kunt gratis een onafhankelijk advies over hypotheken moeilijkheden van diverse organisaties. En als je voor de eerste keer thuis koper moet u de hypotheek basics weet en wat u kunt verwachten bij uw eerste hypotheek. Met echte vandaag goed markt, is het belangrijk te vinden een hypothecaire lening die ideaal is voor u, uw financiën en uw toekomstige huis.

No comments:

Post a Comment