Uw Financiële Security Greatest Enemy

Als je moest de grootste vijand van uw financiële zekerheid, waar zou je eruit kiezen? In de lineup, als je kijkt hen voorbij is, wie zou je kiezen? Er zijn zo veel die in aanmerking komen. Banken, zou credit card bedrijven, overtuigend adverteerders, financieren van ondernemingen en identiteitsdieven, allemaal in de running.

Banken, omdat, terwijl u de klant, hebben zij niet uw beste belangen die op het hart. Ze slaan u met alle soorten vergoedingen en kosten voor de diensten die vroeger gra
Creditcard bedrijven de liefde op de kosten voor vele verschillende fouten van jouw kant voegen (en soms ook van hen). Late vergoedingen, over-limiet kosten, jaarlijkse kosten en vergoedingen zijn terug te controleren maar een paar. Ze wandelen uw rentevoet als je keek cross-eyed op een dinsdag of miss een betaling (niet alleen met hen, maar een schuldeiser). Toch zijn ze niet je grootste vijand financiële.

Persuasive adverteerders liefde om u om te kopen, kopen en kopen. Ze hebben je gekoppeld zover je gewoontes. Zij kennen uw wensen en verlangens. Zij hebben zo veel informatie die u betreft, de strijd is niet eens eerlijk. Hun advertenties je je goed voelt en trek alle triggers. Toch zijn ze niet je grootste financiële vijandelijke.

Financiën bedrijven die Het tarief dat naar de maan te bereiken hoeft u geen voorstander van als je wandelen in de deur. Soms heb je niet eens hoeft te lopen in de deur. Zij sturen je een cheque kunt u storten in uw account en dus een lening met hen en nooit hen te zien. Ze maken van gemakkelijk geld in gemakkelijk schulden; gemakkelijk totdat het tijd is om de rekening te betalen. Ook hier vindt u geen financiële je grootste vijand.

Hoe zit het met identiteitsdieven? Ze jatten uw financiële informatie, en de vrije loop met de rekening zetten zij. Ze snuffelen uw prullenbak, opgericht oplichtingspraktijken en flat out stelen van uw informatie. Ze zeker in aanmerking als echte schooiers. Nooit minder zijn ze niet je grootste vijand, hetzij financieel.

Dus hoe doe je je grootste vijand financiële vinden? Je gaat zoeken in het Spiegel. Dit is de persoon die je echt nodig hebt om te kijken. Dit is wie geeft in alle kredietaanbiedingen in de mailbox. Deze persoon horloges de televisie en leest de tijdschriften, vandaar beantwoordt aan de advertenties die worden weergegeven. Het is diezelfde persoon die onvoorzichtig zijn met hun financiële informatie of valt voor de oplichtingspraktijken.

Dit is de man of vrouw die meer uitgeeft dat zij maken. Deze persoon weigert om op te slaan geen geld. Het is deze persoon is die niet investeren voor de toekomst. Dit is ook de persoon die niet zelf opleiden op gebied van geld. Dit is uw grootste financiële vijand.

Het is deze persoon die ruïnes al uw dromen. Het is ook deze persoon over wie je de meeste controle hebben. Kijk niet ergens anders naar de oorzaak van uw financiële problemen op. U bent verantwoordelijk en bent u verantwoordelijk.

Je moet de tijd om alle zaken te onderzoeken financiële nemen. Je moet jezelf met betrekking tot educatie geld, krediet, schuld en het gebruik ervan. Je bent degene die moet uw uitgaven te beteugelen. U bent degene die moet zorgen voor een plan op te stellen voor uw spaargeld en op zijn beurt uw toekomstige. Uw grootste vijand is in het spiegel, en zo is je beste hulp en vriend. Afhankelijk van wie of wat u ziet bepaalt wat u nodig hebt om te veranderen of wat u moet blijven doen.

No comments:

Post a Comment