Kan ik terugtrekken uit een IRA Zonder een straf?

Tijden zijn taai voor velen van ons. Er kan een moment komen waar we vinden dat we een groot bedrag aan contant geld nodig en er zijn enkele opties beschikbaar. Terwijl onze 401 (k) s en IRAS zijn ontworpen voor het maken van het inkomen na pensionering kan deze rekeningen zijn onze enige bron van een aanzienlijke hoeveelheid geld.

We moeten bedenken dat onttrekkingen aan een fiscaal uitgestelde gehouden vóór de leeftijd van 59 ½ zijn onderworpen aan de gewone inkomstenbelasting evenals een 1<0% vroegtijdige terugtrekking boete. Voor individuen in een hoger inkomen belastingschalen, kan dit resulteren in het verliezen de helft van de intrekking van de heffingen.

Voordat u contact opneemt iedereen verzoeken dat een controle worden geknipt en opgestuurd eruit, laat kijken naar de IRS-goedgekeurde manieren terug te trekken uit uw IRA straf vrij.

Het kopen van een eerste huis

Eerst een huis kopers kunnen trekken tot 10.000 euro van een IRA te kopen of bouwen van een eerste woning. Indien getrouwd en beide echtgenoten worden het eerst een huis kopen, een gecombineerd 20.000 dollar kan worden gebruikt.

Dit kan handig zijn voor diegenen die wat geld gespaard, maar mag de 20% niet zijn gedaald vereiste betaling aan de behoefte aan prive hypotheekverzekering (PMI) te elimineren. Een grotere aanbetaling zal ook bijdragen tot het verminderen van de maandelijkse betaling.

College kosten

Het is niet raadzaam om pensioensparen af te zien volledig financieren van onze kinderen hogeschool opleidingen, IRA-fondsen zijn nog steeds een optie voor het hoger onderwijs kosten. Deze kosten kunnen bestaan uit collegegeld, honoraria, boeken en benodigdheden, en kost en inwoning.

Ziektekosten

Als er meer dan 7,5% van het inkomen wordt besteed aan unreimbursed medische kosten, IRA geld kan worden gebruikt om het overtollige te betalen. Het kan handig zijn om dit te bespreken met een belastingaanslag of de bereider CPA om ervoor te zorgen dat de berekeningen goed zijn toegepast.

Ziekteverzekering

Als een werknemer verliest een baan en krijgt werkloosheidsuitkeringen gedurende 12 aaneengesloten weken, een IRA kan worden gebruikt om medische premies te betalen. Een poging om het huishouden te handhaven op de werkloosheid het inkomen is voldoende van een uitdaging, en Cobra betalingen worden vaak hoger dan de vereiste betalingen als werknemer.

Disability

Indien een handicap beperking van het vermogen om te werken vóór de leeftijd van 59 ½, IRA-distributies kunnen worden genomen zonder boete.

Militaire dienst

Er zijn een aantal beperkingen voor het militaire personeel, maar soldaten kunnen een uitkering te nemen, terwijl op de actieve-recht, indien zij werkzaam geweest voor ongeveer 6 maanden.

Laatste redmiddel

Als geen van de bovenstaande situaties van toepassing is, is er nog een methode. Het IRS vereist dat de rekeninghouder om een reeks van gelijke betalingen voor een minimum van vijf jaar of tot leeftijd 59 ½ nemen, als dat langer is.

De betaling bedrag wordt niet willekeurig bepaald. Er moet worden berekend op basis van de rekeninghouder liggen with levensverwachting een IRS-erkende berekeningsmethode. Met behulp van de goedgekeurde methode kan uiteindelijk het verstrekken van een kleiner bedrag dan de werkelijke benodigde bedrag.

Bovendien, zelfs indien de betalingen niet nodig zijn voor die tijd, moeten ze nog worden genomen.

Voor sommige beleggers, deze opties zorgen voor een beetje comfort. Voor anderen, die gewoon bevestigen dat er geen comfortabele manier om rond de 10% boete.

Ongeacht de omstandigheden, moeten we zorgvuldig alle opties voor het maken van een keuze, zodat we doen wat in het beste belang van ons huishouden.

No comments:

Post a Comment