U over de middelen om te overleven de financiële crisis

As wereldwijde financiële reuzen blijven crasht op het dek met klinkende crashes, de financiële wereld rollen in chaos. Scènes van verbijstering en verlies van zelfverzekerdheid niet meer gezien sinds de Grote Depressie in de vroege jaren 1930, vul de media. Dit is niet het moment om in paniek en laat je emoties om controle te nemen.

Dus wat zijn de feiten?

o De giganten van de universele financiële wereld zijn de mensen die zijn vernederd, vanwege hun over-leningen met geen mogelijkheid o
o Tal 'gemiddelde' ondernemers zijn begraven onder het bed bestrijkt schudden van angst.

De huidige situatie is vergeleken met de economische darwinisme, waar survival of the fittest is de regel van de duim. U kunt ervoor kiezen om ofwel laat jezelf verdrinken in kommer en kwel, of overleven. Je hebt een keuze.

De relevante sleutel tot uw overleven is de beheer van uw geld. Oke, dat klinkt als net hetzelfde oude spul, maar in deze nieuwe dag moet je alles na te denken. U zult de financiële crisis te overleven, als je bereid bent om een paar veranderingen te maken.

o Je eerste prioriteit is niet in paniek. Ook reageert emotioneel op de situatie en laat je emoties regel je. Gebruik van het hoofd het hart niet in deze situatie.

o Ten tweede, moet u de globale situatie voor jezelf te evalueren, en niet gewoon accepteren alles wat de media-hype voedt je. Zij zullen het verslag van de manier waarop het verhaal van de kopie verkoopt. Onthoud zij experts in Bad News. Neem de tijd om je eigen onderzoek doet.

o Universeel hebben we geëvolueerd naar een consument de samenleving op een enorme schaal, dus neem een lange harde blik op uw persoonlijke samenloop van omstandigheden. Herbeoordeel koud en calculatingly. Snoei alle kosten kun je overal. Stroomlijn voor meer efficiëntie en verspilling te stoppen. verstandig geld uitgeven en opslaan waar en wanneer je kan.

Nu is de tijd om de wil lijst van de behoeften lijsten splitsen. Geef niet op uw dromen, maar ze zijn iets dat je moet werken tot.

U bent overspoeld met duizenden verschillende manieren om je hard verdiende geld uitgeven zo snel mogelijk, vooral als het gaat om krediet - waar alleen banken zijn de winnaars! Het is tijd om het feit realiseren dat krediet is een product hetzelfde als elke andere vorm van commodity. Het is voortdurend aan u verkocht.

Ja, in sommige gevallen mensen hun baan verliezen, maar dat kan gebeuren in elke economische klimaat. Wees bereid om te diversifiëren. Zo wat als u dezelfde baan voor de laatste paar jaar gedaan. Je hebt andere talenten, die u soms niet eens bewust van zijn. Aanpassing is een antwoord op uw overleving. Op zoek naar nieuwe gebieden die je kan breken. Zoek uit wat gebieden zijn nog steeds voorspoedig.

Jean-Claude Larreche, hoogleraar marketing zei: "Het is niet de creatieve ondernemers, maar de grote bedrijven die worden aangevochten. Creatieve bedrijven kunnen overleven alle voorwaarden ", toen hij de rapportage van de World Knowledge Forum in Seoul, Zuid Korea.

"" Een enorme hoeveelheid mogelijkheden zal ontstaan als een gevolg van de huidige wereldwijde groeivertraging, maar ondernemingen moeten alert om snel en slagvaardig te verplaatsen naar die mogelijkheden te realiseren ", zegt Sir Richard Branson.

Dit is niet de tijd om weg te verstoppen in angst, of om uw kop in het zand te begraven en hoop gewoon dat het zal gaan allemaal weg. Dit is de tijd te staan en neem constructieve actie. Zoek uit wat uw opties zijn, zorgvuldig en moedig plan stap voorwaarts. Als dingen moeilijk krijgen, krijgen de stoere gaan.

No comments:

Post a Comment