Een initiatie in Commodity Futures Trading

How It All Began

Commodity futures trading, zoals we die nu kennen, ontstond voor het eerst in Japan in de 17e eeuw, waar de rijst werd verhandeld in toekomstige contracten. Het was de tijd toen boeren en kopers bij elkaar kwamen en besloot te verbinden met elkaar onderhandeld over toekomstige prijzen de gebruikelijke voorwaarden in ruil voor graan voor geld. Bijvoorbeeld, zou de dealer eens om een ton rijst te kopen aan het einde van de volgende maand voor een bepaalde prijs van een boer. Di
Wat zijn Commodity Futures?

Tegenwoordig zijn de meeste van de futures commodity trading uitwisselingen opzetten op een vergelijkbare manier. De leden van de uitwisseling doen het eigenlijke handel op de vloer. Voorraad staat voor het eigen vermogen van een naamloze vennootschap, en kunnen zo lang als je wilt worden gehouden, terwijl de Commodity Futures Trading opdrachten hebben een bepaald leven. In het verleden gebruikten mensen Commodity Futures Trading methodes om risico's in het algemeen en schommeling van de prijzen, of gebruik te maken van ze af te dekken, en niet voor het daadwerkelijk kopen in de grondstof. Het idee is dat een overeenkomst levering van de grondstof moet binnen een bepaalde vooraf vastgestelde periode, tenzij het wordt nietig. De persoon die de aankoop van de Commodity Futures Trading contract verbindt zich ertoe de gespecificeerde grondstoffen kopen tegen een vaste prijs op een bepaalde datum. De persoon die de verkoop van het Commodity Futures Trading opdracht stemt ermee in om de grondstof te verkopen tegen een bepaalde prijs op een bepaalde datum. Naarmate de tijd vordert, de overeengekomen prijs schommelt, en dat brengt over winst en verlies in de handel. Er dient te worden opgemerkt dat in het algemeen de levering niet plaatsvinden. Het contract is meestal vóór het verstrijken geliquideerd. De hele handel is gebaseerd op het idee dat er geen levering, maar we kunnen op de prijs van de onderliggende grondstof speculeren op een later tijdstip om geld te maken. Commodity Futures Trading is gedaan over de hele wereld nu.

Verschillende soorten grondstoffen

Er zijn vele soorten van goederen die worden verhandeld op de internationale markt. Deze kunnen zeer grote lijnen in de volgende categorieën:

o edele metalen als goud, platina, zilver, enz.,

o metalen zoals aluminium, koper, staal, enz.

o landbouwproducten zoals rijst, maïs, olie, katoen, tarwe, enz.,

o Zachte grondstoffen zoals cacao, koffie, thee, suiker, enz.,

o als porkbellies Vee, vee, enz.,

o Energie grondstoffen zoals ruwe olie, benzine, gas, enz.

No comments:

Post a Comment